Intalnire cu fetele necasatorite la Biserica Penticostala Betania Arad
Adăugată de user necunoscut in 19/11/2007, citită de 6.414 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Tema intalnirii: Ce se intampla cand nu iti cunosti identitatea? Va asteptam pentru un timp de lauda, inchinare si studiu despre identitate, Sambata 24 noiembrie, ora 10.00. Mesajele vor fi sustinute de sora Angela Tiprigan si Ioana Hadarau.

Va asteptam cu drag!

Știre preluată de pe [email protected]
totul pt Dumnezeu
de multe ori ne intrebat oare Dumnezeu exista defapt nu noi cei care nu stiu ca Dumnezeu a murit pentu ei si din pacate pt noi suntem putin care stim acest lucru de multe ori intalniem si am intalnit tot felul de oameni care mai deca mai amarati sau care faceau misto sau cum vreti voi sa spuneti faceau misto si cand mergeam undeva la bolnavi strigau dar ei nusi dau seama de cea ce spun de aceea din contra noi ar trebui sai facem sa inteleaga ca , cu Dumnezeu nu este de joaca in ori ce caz Dumnezeu sa se indure de toti AMIN. chear nea zis un frate pastor mai mare si ne zicea ca noi am fi pe locul 2 in lume cu un nr de 625 de miloane de crestini penticostali si baptisti iar pe locul 1 este catolici cu un nr destul de mare 950 miloane iar ortodoxi sunt pe locul 3 cu 330 milioane cu aproximatie cea ce ma cam pus pe gandit si ori cum acesta veste ma bucurat foarte mult pt ca se simte ca suntem copii ai lui Dumnezeu ce pot sa mai zic Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti pt cea ce faceti fiecare face ce crede chear daca noi nui ,putem vedea pe toti cineva acolo sus vede pe fiecare asa ca dragi tineri ,tinere aveti grija de cea ce faceti k ;) eu va doresc la toti bafta toate cele bune gbu la toti si daca vreti sa ma contactati sa vb ce vreti voi ma puteti contacta pe id de messenger terminator_mihai k bafta tuturor ;):). salutati toate cele bune .
Adăugat în 17/03/2008
buna seara
as vrea si eu sa va cunnosc
Adăugat în 30/08/2008
dragoste
dumnezeu sa binecuvinteze romania si pe toti tineri de varsta mea mai ales partea feminina k prin femeie a luat nastere si binele si raul .fetelor fiti binecuvantate de domnu
Adăugat în 05/12/2009
Opțiuni