Crestini Batuti in India
Adăugată de user necunoscut in n/a, citită de 5.232 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Crestini Batuti in India
In jurul orelor 20, pe data de 2 mai, Annapurna, o femeie in varsta de 35 de ani a fost batuta de militantii hindusi in orasul Ramayanpet al statului Uttar Pradesh. Annapurna il ajuta pe sotul ei, pastorul Bakhthula Anand, in activitatile bisericii Bethesda din Ambojipeta. Pe 11 martie, pastorul Anand a fost batut de acelasi grup de militanti si a primit amenintari cu moartea din cauza lucrarii sale crestine din acea zona.

Dupa cele spuse la Compass Direct, in seara de 3 mai, douazeci de crestini au fost batuti cu batele de un grup de militanti hindusi in timp ce acestia erau adunati in casa lui Vijay Pradhan din cartierul Sarguja, statul Chhattisgarh. Unul dintre crestini s-a ales cu un picior rupt, iar multi altii au suferit rani minore.

Rugati-va pentru ca lucrarea acestei femei si a sotului ei sa contiune fara obstacole. Rugati-va ca crestinii din India sa se increada in promisiunea ca aceia care sufera cu adevarat impreuna cu Cristos vor fi si proslaviti impreuna cu El (Romani 8:15-17).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni