Plangeti cu cei ce plang...
Adăugată de user necunoscut in 17/04/2007, citită de 15.355 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
Plangeti cu cei ce plang...
Rugati-va pentru sanatatea tinerilor care au avut luni dimineatza un grav accident de circulatie. Se intorceau de la conferinta Peniel, in drum spre Suceava. Au nevoie de sprijinul nostru in rugaciune.

La fel, rugati-va si pentru familia indoliata care au piedut-o in acest tragic eveniment pe Ana-Maria...o tanara de 18 ani.

Informatii noi 19 Aprilie 18:18 - Slavit sa fie Domnul!!!amandoi baietii au fost dusi in salon si sunt bine...operatiile au reusit amandoua. Multumim pentru rugaciunile dumneavoastra. Nu incetati sa-i sprijiniti pe cei 4 in continuare in mijlocire inaintea Tatalui.

Informatii noi - 18 Aprilie 22:28 - Adi si Gabi intra maine in operatie. Va rugam sa-i sprijiniti si pe ei in rugaciune. Adi va fi primul in sala de operatie, inca de dimineatza. Intre orele 8 si 10 este asteptat de doctor. Va rugam sa va rugati de dimineatza pentru ei.

Informatii noi - 18 Aprilie 22:26 - Maine va avea loc inmormantarea Anei. Aceasta va incepe la ora 13:00 si se va tine in cadrul Biserici Crestine Baptiste Ipotesti, judetul Suceava. Toti care pot ajunge, sunt asteptati acolo.

Informatii noi - 18 Aprilie 22:24 - Olivia a iesit cu bine din operatie. Multumim pentru rugaciunile dumneavoastra.
Informatii noi - 18 Aprilie 12:14 - Olivia urmeaza sa intre in operatie in cateva minute. Rugati-va ca Domnul sa lucreze prin mana medicilor.

Informatii noi - 17 Aprilie 14:26 - Fetele sunt mai bine. Problemele lui Monica din zona capului se pot trata cu ajutorul medicamentelor.

Informatii noi - 16 Aprilie 17:21 - Gabi a iesit din coma. Am reusit sa vorbim cu el. E mult mai bine. Inca simte o durere mare in picioare.

Informatii noi - 16 Aprilie 13:21 - Starea de sanatate a celor 4 tineri din spital s-a ameliorat. Gabi este inca in stare de inconstienta, dar Adi si fetele sunt mai bine. Adrian poate vorbi, are probleme cu coloana si nu-si simte picioarele. Monica si Olivia au iesit din coma, iar una dintre ele a cerut deja de mancare. Va rugam sa va rugati in continuare pentru sanatatea acestor tineri.

Știre preluată de pe eseuri.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni