Nick Vujicic - Crede, speră, iubește - Oradea, 11 septembrie 2023
Adăugată de dan4net in 08/08/2023, citită de 3.192 ori
Autor: Fundația Creștină Diakonia Oradea, Categorie: Evenimente
Nick Vujicic - Crede, speră, iubește - Oradea, 11 septembrie 2023

Nick Vujicic, trainerul și predicatorul motivațional din Australia, de renume mondial, devenit cunoscut ca fiind un „bărbatul fără brațe și picioare”, care a ținut o conferință sold-out în 2019 în Cluj, revine în România în septembrie, la Sala Polivalentă Oradea Arena.

În multele sale prelegeri și conferințe internaționale, Nick abordează cu seninătate subiecte precum handicapul, speranța și credința creștină pe care le îmbină atât de bine încât nu doar vorbele, ci și viața și cariera sa sunt o mare încurajare pentru cei care au ocazia să-l vadă și să-l asculte.

Tematica evenimentului din data de 11 septembrie 2023 va fi: crede, speră, iubește!

Discursurile lui Nick Vujicic au relevanță și se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților, iar cuvintele sale vor inspira oameni de toate vârstele.

Bilete: https://www.bilete.ro/nick-vujicic/

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Pentru copiii sub 12 ani nu se achiziționează bilet numai daca ei stau in brațele părinților. În caz contrar trebuie achizitionat bilet cu loc.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită, iar însoțitorii au posibilitatea de intra în sală pe baza unui bilet cu reducere. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați colegii de la Fundația Creștină Diakonia Oradea pe adresa [email protected].

Evenimentul va fi tradus în limba română și în limba maghiară.

Parteneri:

Fundația Nu Renunț

Eparhia Reformată de pe lângă Piatra Craiului

Primăria Municipiului Oradea


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni