David - setul liderului (ediție revizuită)
Adăugată de PoartaBucuriei in 08/03/2021, citită de 574 ori
Autor: Beth Moore, Categorie: Recenzii cărți
David - setul liderului (ediție revizuită)

David: În căutarea unei inimi ca a lui – Setul liderului pe DVDde Beth Moore, ajută liderul să modereze acest studiu biblic captivant adresat femeilor despre David și conține tot ce este nevoie pentru a organiza cele 11 săptămâni de studiu din cadrul grupurilor mici.

Dumnezeu nu va renunța la tine niciodată. Descoperă felul în care viața lui David dovedește că această promisiune este adevărată în această ediție revizuită a studiului de succes O inimă ca a Lui: În căutarea inimii lui Dumnezeu prin studiul vieții lui David. În această analiză a ,,omului după inima lui Dumnezeu”, David te va încânta și te va dezamăgi. Îți vei dori să semeni cu el în anumite momente și să te deosebești complet de el în alte momente. Dacă ai experimentat vreodată îndoieli, ispite, pierderi, probleme familiale sau contradicții personale, acest studiu este pentru tine!

Publicat prima dată în 1996, acest studiu biblic revizuit oferă noile sesiuni video și manualul participantei cu conținut revizuit, care să se adreseze femeilor din ziua de azi. Deși mai există pe piață și alte studii biblice despre regele David, Beth Moore are un fel unic de a face adevărul scriptural să prindă viață. Indiferent de subiect, nu-ți vei dori să pierzi oportunitatea acestui studiu revizuit despre căutarea unei inimi ca a lui David!

11 sesiuni video cu 10 săptămâni de studiu tipărit:

Săptămâna 1: Chemat de la oi

Săptămâna 2: Semănând sămânța geloziei

Săptămâna 3: Tehnici de supraviețuire pentru cel care vrea să lupte

Săptămâna 4: Sfârșit tragic și prieteni credincioși

Săptămâna 5: Mult așteptatul tron

Săptămâna 6: Un om după inima lui Dumnezeu

Săptămâna 7: Răsplata păcatului

Săptămâna 8: Sabia neînduplecată

Săptămâna 9: Înapoi la origini

Săptămâna 10: Ultimii ani și eliberarea de teamă

Despre autoare:
Cunoscută pentru modul plin de viață în care prezintă Scriptura, oratoarea creștină și autoarea de studii biblice, Beth Moore este încântată să slujească femei de toate vârstele și din toate denominațiunile. De asemenea, pasiunea ei este să ajute femeile să cunoască și să iubească Cuvântul lui Dumnezeu. Colecția amplă de studii biblice LifeWay a lui Beth Moore acoperă teme relevante precum: a-L crede pe Dumnezeu că este ceea ce spune El că este, până la a iubi oamenii dificili. Fiecare studiu detaliat te îndrumă pe calea credinței. Beth și soțul ei, Keith, Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru cei peste 30 de ani de căsnicie. Le place să călătorească, să facă drumeții, să bea cafea pe terasa din spatele casei, să mănânce mâncare mexicană, să râdă, să-și scoată câinii la plimbare și să fie bunici.


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni