Sufar de CANCER! Comanda o Biblie, o carte sau un cadou, si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!
Adăugată de librarieumanitar2222 in 05/10/2020, citită de 1.371 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Diverse
Sufar de CANCER! Comanda o Biblie, o carte sau un cadou, si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

ELIAS suferă de cancer cerebral. Ajută-l să trăiască!


Dragii nostri prieteni,


Elias Bosa este un băiețel de doar 2 ani și 10 luni din Luduș, jud. Mureș bolnav de cancer pe creier, pentru care în luna octombrie, Librăria Maranatha pornește o campanie de strângere de fonduri. Din
păcate vestea că nu poate fi operat a căzut ca un trăznet pentru părinții micuțului, singurul tratament prescris in Romania de către medici din păcate îl poate lăsa fără piciorușe sau mai grav, ii pun chiar viața în pericol.


Singura portiță deschisă în acest moment este la clinica medicală din Turcia „ Memorial Hospital”, unde Elias este așteptat cât mai repede posibil pentru investigații și tratament! Acest spital a fost singurul care i-a dat micuțului o șansă, dar din păcate TIMPUL este cel mai mare dușman in cazul bolnavilor de cancer.


Timpul și din păcate, banii!

Suma necesară pentru investigații și tratament este enormă (doar pentru
început este nevoie de 16000 de euro pentru investigații, fără a socoti cheltuielile de drum si cazare) iar părinții nu au cum sa dispună de acești bani. Însă, fără tratament, starea lui Elias se agravează zi de zi tot mai mult. Deja Elias nu mai vorbește, are dificultăți de echilibru și mers și obosește foarte repede. Ceea ce este extrem de dureros pentru părinți, este că micuțul are niște dureri îngrozitoare de cap care nu îl lasă să doarmă și să se odihnească.


Pe scurt povestea vieții lui Elias:


Născut într-o frumoasă zi de toamnă și fiind unicul copil al familiei, Elias a fost un copil așteptat și iubit. A vorbit repede rostind “mama” și “tata” iar apoi s-a dezvoltat frumos și armonios invățând rapid lucruri noi și descoperind lumea. Coșmarul a început la doar 2 anișori, Elias a început să adoarmă greu și să aibă des episoade de plâns spunând că îl doare capul. Medicul de familie a recomandat familiei o vizită la un neuropsihiatru care i-a recomanandat un tratament de liniștire și sedare pentru a se putea odihni. Ceea
ce s-a și întamplat, copilul a dormit dar în continuare durerile de cap erau îngrozitoare.

Deși mămica a simțit că ceva nu este în regulă, doctorul a insistat cu același tratament pentru micuț.

Însă, inima de părinte simțea că ceva nu e bine, starea nu era mai bună, dimpotrivă, copilașul a început sa iși țină capul numai într-o parte. Așa că, părinții au început să caute opțiuni medicale pentru Elias.

În urma unor investigații complexe (printre care și un CT) și după ce au găsit cu greu un spital să îl primească pe micuț ( medicii neconsiderându-l urgență), părinții au aflat în 16 iulie cumplita veste că Elias suferă de o formă brutală de cancer pe creier, neoperabilă.

Tot ce au aflat de la spitalul din Romania dupa un RMN și alte investigații este că singurul tratament ce se poate face în Romania este chimioterapia sau citostatice dar că în urma acestor tratamente principalul risc ar fi să i se amputeze piciorușele sau să
moară!


Părinții au luptat de atunci mereu să gasească o soluție, o scăpare, un tratament să le țină copilul în viată. Singura clinică care a putut să ofere o șansă este clinica din Turcia, care a acceptat să îi facă investigații în vederea tratamentului oferindu-i o șansă la viață.


Putem să fim și noi părtași la salvarea vieții lui Elias! Acest suflețel nevinovat are nevoie de noi!

 

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE ELIAS?


1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către ELIAS și familia lui.


Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in acest fel si pe Elias.


De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz.
Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.


2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Misiunea Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru ELIAS.

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

 

 

 

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

   

 

Poți comanda biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/ 

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html 

Numărul de telefon la care pot fi contactați părinții lui Elias este: 0753 982 299 (mama lui Elias)

NU UITA să te rogi pentru Elias!
COMANDA sau DONAȚIA ta îi poate salva viața!

 

Regulament si modalitati de ajutor:

 

 

 

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania'', si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

 

 

 

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

 

 

 

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

 

 

 

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

 

 

 

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania'', oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

 

 

 

b. Fonduri din donatiile clientilor - libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

 

 

 

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

 

 

 

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

 

 

 

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor. 

 

 

 

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

 

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

 

 

 

 

 

 

 

Cu respect

 

 

 

Libraria Crestina Maranatha

 

 

 

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni