INDIA: Creștinii sub asediu
Adăugată de Dany82 in 03/09/2020, citită de 1.384 ori
Autor: Info Crestin, Categorie: Internațional
INDIA: Creștinii sub asediu

Creștinii din India se confruntă cu un nivel îngrozitor de violență din partea extremiștilor radicali hindusi,potrivit alfaomega.tv

Această campanie crudă coincide cu agenda guvernului indian de a transforma țara într-o națiune hindusă.

Primul ministru al Indiei Narendra Modi, a promis anul trecut în campania electorală ca dacă va fi ales va face din India o națiune hindusă, literalmente solul este sol hindus și, dacă vrei să trăiești acolo, ar trebui să fii hindus. Au fost adoptate între timp legi împotriva conversiei religioase, adică nu poți să treci de la hinduism la creștinism fără aprobarea unui tribunal. Până în prezent, opt din cele 29 de state din India au adoptate legi anti-conversie.

Un membru influent al partidului de guvernământ a spus ce se va întâmpla până la 31 decembrie 2021. Atunci toată India va fi liberă de creștini și musulmani – fie prin conversie, fie vor fi forțați să iasă din țară.

Mai bine de șapte decenii, India a fost păstrată unită prin constituția sa seculară, cultura bogată și valorile pluraliste. Dar acum, organizațiile pentru apărarea drepturilor . omului spun că aceste valori au fost abandonate și este tot mai evidentă persecuția impotriva minorităților religioase creștine și nu numai.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Opțiuni