Radio Aripi spre Cer - încurajare în vremuri de criză
Adăugată de Beni_Rosca29 in 02/05/2020, citită de 3.746 ori
Autor: Beniamin Roșca, Categorie: Editoriale
Radio Aripi spre Cer - încurajare în vremuri de criză

 

„Nu mă tem de niciun rău, căci Tu ești cu mine” – Psalmi 23:4

Am citit acest psalm și m-a impactat afirmația care se regăsește în versetul 4.

Trăim vremuri de tulburare, vremuri de întuneric spiritual și vremuri de dezinteres unul față de celălalt (parcă fiecare este pentru el). Observ din acest verset cât de neclintiți, cât de fericiți, cât de calmi, cât de împăcați putem fi, când lumea se clatină și se zguduie. Nici chiar moartea, cu toată influența ei îngrozitoare, nu ar avea putere să alunge pacea pe care ar trebui să o avem fiecare dintre noi știind că El este cu noi.
 
Să ne încredem, deci în puterea Domnului nostru și în puterea Duhului Sfânt, care ne poate mângâia. Când apar in viața noastră îngrijorarile sau stresul deja este semănată o sămânță de teamă.
Haideți să ne imaginăm câtă bucurie poate fi pregatită pentru fiecare dintre noi în căsuța unde Duhul Sfânt o înconjoară cu florile mulțumirii. Să ne gândim că poate patul de suferință al nostru sau al fraților noștri poate fi un tron pentru fiecare dintre noi. Poate nu credem sau vedem aceasta dar orice durere poate fi un foc care să ne modeleze caracterele și sufletele – un foc care poate curăța toate colțurile sufletului unde mai avem „un pic de îngrijorare sau teamă”.

Suntem chemați să nu ne temem, să nu ne îngrijorăm pentru că avem un Tată Ceresc care ne umple de bucurie și pace chiar dacă toate motivele exterioare ale acestei lumi credem că ne pot face să fim fericiți, totuși aceste motive exterioare ne sunt luate în aceste momente.

Motivul bucuriei în mijlocul constrângerii actuale în care ne aflăm trebuie sa fie Domnul Isus!

Domnul nostru Isus, doresc ca inima să „explodeze” de bucurie indiferent de ce se întamplă în viața noastră pentru că știm că totul este în controlul Tău și nu are niciun sens să ne temem și să ne îngrijoram. Știm că ne ești alături când nu ne temem și asta cred că te bucura mult Tată Ceresc!
Prin puterea Ta Doamne, mă voi bucura neîncetat și voia Ta să se facă în toate chiar dacă totul în jurul meu va deveni și mai de neînțeles si plin de întuneric.

„Pot totul în Hristos care mă întărește!” (Filipeni 4:13)

Amin!

Cu prețuire și dragoste,
Beni Roșca - coordonator Radio Aripi spre Cer

Știre preluată de pe www.aripisprecer.ro
Dumnezeu sa va binecuvinteze !
Adăugat în 01/03/2023 de Rebeca177.
Opțiuni