CREȘTINUL ÎN VREMURI DE APOSTAZIE, ... la TIMIȘOARA!
Adăugată de StefanM in 28/11/2019, citită de 1.413 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
CREȘTINUL ÎN VREMURI DE APOSTAZIE, ... la TIMIȘOARA!

CREȘTINUL ÎN VREMURI DE APOSTAZIE, ... la TIMIȘOARA!

 

Ce este un creștin „adevărat”? Dar apostazia? Există credincioși apostați? Pot fi și liderii spirituali apostați? Cum îi (ne) identificăm? Dar învățături mincinoase, practici înșelătoare și erezii?

Există așa ceva și în Timișoara, în România? Dacă da, care ar trebui să fie poziția noastră? De indiferență sau de demascare și luptă pentru adevăr, pentru „credința dată sfinților o dată pentru totdeauna”? Ce ne învață Scriptura?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care vom încercă să găsim răspunsuri în cadrul evenimentului intitulat „Creștinul în vremuri de apostazie” organizat de minibiblioteca EZRA din Timișoara.

La acest eveniment este invitat fratele Radu Gavriluț, reprezentantul editurii Lampadarul de Aur din Oradea, urmând ca la finalul evenimentului să fie prezentată cartea „Nimicirea planurilor satanice” de Harry Foster.

 

Evenimentul este deschis publicului larg, începând cu orele 17.00, la locația mini bibliotecii EZRA din Piața Plevnei, nr.4, Timișoara (www.bibliotecaezra.ro).

 

Vă așteptăm cu drag!


Știre preluată de pe www.bibliotecaezra.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni