Fundația Jubilate - Cursul intensiv de dirijat, 26 august - 1 Septembrie
Adăugată de Softy in 31/07/2019, citită de 437 ori
Autor: Fundatia Jubilate, Categorie: Anunțuri
Fundația Jubilate - Cursul intensiv de dirijat, 26 august - 1 Septembrie

Anunţăm deschiderea înscrierilor pentru cursul intensiv de dirijat, 26 august - 1 septembrie 2019. Pe lângă abordarea tehnicii dirijorale şi cântarea în ansamblu, cursul se va focaliza pe tehnica de repetiţie.

Cine se poate înscrie?

Cursul îi vizează pe dirijorii care corespund următoarelor trei cerințe minime:

să citeşti bine notele muzicale,
să-ţi fi însuşit tehnica de bază a dirijatului,
să ai un minim de experienţă de dirijat.

De exemplu, dacă ai învăţat bazele gesticii dirijorale, poţi citi pe rând vocile dintr-o cântare de cor (cu vocea sau cu ajutorul unui instrument), şi lucrezi sau ai lucrat cu un grup vocal sau un cor, poţi fi primit la curs. În timpul cursului, profesorii vor lucra diferenţiat cu participanţii, în funcție de nivelul fiecăruia. Astfel, întâmpinăm nevoile fiecărei categorii, de la mai puţin experimentaţi la avansați.

Date organizatorice
Cursul se va desfăşura la Universitatea Emanuel din Oradea, Str. Nufărului nr. 87.  Va începe luni, 26 august la ora 14 şi se va încheia duminică, 1 septembrie după masa de prânz.

Contribuţia minimă pentru curs va fi 350 lei, suma ce include toate mesele şi cazarea pe perioada cursului. Contribuţia se va colecta la începutul cursului.

Numărul de locuri:  34

Profesori:
Emanuel Bălăceanu
Ken Tucker

Dacă doreşti să te înscrii, completează fişa de înscriere aici.

Rugaţi-vă împreună cu noi ca Dumnezeul nostru să ridice noi generaţii de Leviţi, dăruiţi Domnului, plini de înflăcărare şi înţelepciune pentru slujirea Lui, pricepuţi în ceea ce fac, pentru slava Lui!

Pentru echipa Jubilate,
Ken Tucker


Știre preluată de pe www.jubilate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni