Tabăra Trăiește Altfel - ASCENDENT
Adăugată de OlimpiuSabau in 10/07/2019, citită de 1.378 ori
Autor: Olimpiu Sabau, Categorie: Evenimente
Tabăra Trăiește Altfel - ASCENDENT

Iată-ne ajunși la cea de-a 10-a ediție a taberei Trăiește Altfel. Privind în urmă, putem spune ca au fost nouă veri minunate, în care împreună am organizat, am muncit, ne-am bucurat, am plâns, am râs, ne-am jucat, ne-am apropiat de Dumnezeu. Mulți au ales să trăiască altfel, unii au rămas la fel, alții din păcate au regresat; dar nu ne oprim aici.

Te invităm în acest an să identificăm și sa ne debarasăm de tot ce stă înaintea progresului și ascensiunii noastre spre Dumnezeu.

Parcursul vieții noastre însumează numeroase suișuri și coborâșuri. Poate simți uneori că parcurgi un tipar repetitiv: ba pe culme, ba în vale; putând deveni descurajator și chiar obositor la un moment dat, creându-ți impresia că te întorci în același loc, fără să te fi apropiat de țintă.

Poate porți mereu cu tine poveri nevăzute de alții dar știute de tine, care apasă greu pe umerii tăi și te încetinesc în ascensiunea care îți stă în față.

Poate te afli înaintea muntelui provocărilor care se cere a fi urcat cu perseverență, mânat de dorința de a atinge cerul și de a privi splendorile ce se răsfrâng sub umbra înălțimii lui sau poate îți stă în față valea presărată cu greutăți și lecții dureroase de viață care îți descoperă limitările și necesitatea unui ajutor, nevoia de Dumnezeu.

Nici urcușul, nici coborâșul nu pot fi evitate, drumul vieții le străbate pe amândouă! Atunci…ce e de făcut?

Vino alături de noi în acest an la tabăra Trăiește Altfel – Ascendent, în perioada 26 Iulie - 02 August, în Șuncuius, Bihor, ca împreună să lăsăm jos orice greutate și să dăm la o parte orice piedică care ne încetinește ascensiunea noastră înspre locul care ne așteaptă și să alergăm cu perseverență înspre cer.

 

Mai multe detalii:

 

https://traiestealtfel.com/

 

https://www.facebook.com/TabaraTraiesteAltfel

 

https://www.instagram.com/traieste.altfel/


Știre preluată de pe traiestealtfel.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni