Nevoie urgentă de ajutor în rugăciune dar și financiar - Familia Mueller
Adăugată de AgentiaKairos in 03/06/2019, citită de 1.080 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Nevoie urgentă de ajutor în rugăciune dar și financiar - Familia Mueller
Dragi prieteni și dragi frați,
 
          Astăzi apelăm la voi cu o nevoie foarte mare și deosebit de urgentă. Sâmbătă noapte, întreaga Vale din Răchita a fost lovită de o viitură puternică. În câteva minute, aproape toate podurile au fost distruse, multe case au fost făcute una cu pământul și nenumărate mașini au fost pur și simplu luate de apă. Este o minune că toți oamenii au reușit să scape cu viață, urcându-se pe dealurile apropiate sau în casele mai înalte.
         
 Mulți dintre prietenii noștri, lucrători, cunoștințe, frați și surori, au pierdut totul și nu mai au nimic. Peste 1.000 de persoane sunt izolate complet, ne-având acces la electricitate și apă deoarece drumurile de acces au fost distruse. În prezent, satul poate fi accesat numai printr-o cărare de câțiva kilometri. Necazul și disperarea acestor oameni săraci este foarte mare.
          Ieri, împreună cu tinerii noștri, am încercat să curățăm casele de noroi și de apă și să oferim populației apă, pâine și o masă caldă.
          Lipsesc de toate! De aceea 
vă îndemnăm să vă rugați pentru noi, iar pentru cei care puteți, vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție resurse financiare folosind următorul cont de donație, astfel încât să putem atenua această nevoie: IBAN: RO45 RNCB 0011 0212 7419 0001 - As.CCCS (Rachita).
          Pentru mai multe detalii sau moduri de a ajuta în această situație, mă puteți contacta le numărul de telefon - 0755425836, Eleazar
          Vă rugăm să nu ne lăsați singuri în acest necaz, nici pe noi, nici pe oamenii săraci din Răchita.
 
Cu mulțumiri și recunoștință
Familia Mueller

 
Pentru a vedea mesajul și pozele primite de la familia Mueeler, vă rugăm click aici

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni