Scrisoare de informare - Familia Nagy, Peru
Adăugată de AgentiaKairos in 15/05/2019, citită de 1.108 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare - Familia Nagy, Peru
”Râurile vuiesc, Doamne; râurile vuiesc tare, râurile se umflă cu putere. Dar mai puternic decât vuietul apelor mari și mai puternic decât vuietul valurilor năprasnice ale mării este Domnul în locurile cerești.”
Psalmul 93:3,4
Dragii noștri,
          Vă scriem după o perioadă lungă și dorim să vă mulțumim căci în tot acest timp nu ați uitat de noi și ați continuat să ne susțineti atât în rugăciune cât și financiar. Pentru noi a fost o perioadă destul de aglomerată, o perioadă cu pregătiri, cu venirea în junglă și cu activitățile de aici. De asemenea, am simțit de mai multe ori cum ”râurile vuiesc tare” în viața noastră, dar în același timp L-am simțit pe Dumnezeu aproape, am văzut că Dumnezeu este cu mult mai puternic decât toate râurile care vin asupra noastră și încearcă să ne înece. Suntem săpați în palmele unui Dumnezeu atotputernic care nu ne uită niciodată.
          Uitându-ne în urmă ne întrebăm când a trecut așa de repede timpul. Am revenit în Peru în noiembrie 2017 și deja suntem la jumătatea anului 2019. Timpul a trecut uimitor de repede și, cu ajutorul Domnului, ne-am hotărât să ne întoarcem în România pentru o perioadă scurtă spre sfârșitul lunii iunie. Ne dorim să revedem familiile, bisericile și frații noștri care nu au obosit în a se ruga pentru noi.
 

Motive de rugăciune:
• Pentru sănătatea noastră. În ultima perioadă am avut diverse probleme de sănătate atât Estera, cât și Noemi, iar eu încă sunt cu dureri în corp.
• Pentru comunitatea M., comunitatea în care ne implicăm. Dorim ca Duhul lui Dumnezeu să lucreze în inima fiecăruia, atât a adulților, cât și a copiilor.
• Rugați-vă în continuare pentru o comunitate în care să ne stabilim. Ne rugăm ca Domnul să ne conducă într-un mod clar în locul în care ne dorește.
• Rugați-vă pentru întoarcerea noastră în România. Este o călătorie lungă și prima noastră experiență de a călători așa mult cu Noemi. Rugați-vă ca să fie totul bine și să ajungem acasă fără probleme sau alte complicații.
• Ajutați-ne în rugăciune și pentru baza de misiune din Atalaya. Lucrarea este mare, noi suntem puțini și cu resurse foarte limitate, dar lucrarea este a Domnului. Noi dorim să ne facem partea noastră și ce nu depinde de noi Îi încredințăm Lui.

 
         Mulțumim mult pentru implicarea dumneavoastră în lucrare și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvinteze pentru că ați ales să fiți și dumneavoastră o binecuvântare pentru noi și pentru cei de aici.
 
Cu dragostea lui Hristos vă salută
Zsolti și Estera Nagy
 
 
Pentru a citi întreaga scrisoare primită de la familia Nagy, vă rugăm click aici

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni