Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 01/04/2019, citită de 927 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace,
          Ca mana din cer care îi era dată poporului Israel în fiecare dimineață până au intrat în țara Canaanului, tot așa, Dumnezeu să vă dea pacea Lui până o să ajungeți să fiți cu El, o pace care să vă izbăvească din murmurele nemulțumirii și nostalgia trecutului. Dumnezeu să vă dea această pace a Sa că o mărturie a prezenței Lui în voi prin Duhul Său cel Sfânt! Amin.

Vă invit să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru următoarele lucruri:

  1. Sâmbătă (23 martie) au ajuns la noi trei frați români din Italia. Vizita lor a fost un prilej de părtășie mai intensă cu Dumnezeu și cu ceilalți frați. Vizita aceasta s-a suprapus cu festivalul hindus Holi (un festival în care oamenii se mânjesc unii pe alții cu culori), așadar am avut un motiv suplimentar de rugăciune.
  2. Înainte de a-i întâlni pe frați la aeroport am întâlnit pe un frate care ne-a făcut rost de Noi Testamente în limbile hindi și rajbanshi.
  3. După timpul de părtășie de sâmbătă seara, niște bărbați un pic beți din satul adunării ne-au oprit la ieșirea din adunare ca să ne ceară bani pentru a putea să petreacă mai mult. Cum noi nu aveam de gând să le dăm sa le dăm, ei au recurs la amenințări, dar mulțumim lui Dumnezeu că ei nu au trecut la fapte, încă.
  4. Luni (25 martie) am putut depune banii în conturile fraților, care plănuiesc să meargă la școli biblice anul acesta. În aceeași zi am putut plăti pentru școala lui Ashish, Moses și Abel. Abel a fost acceptat ca să studieze în aceeași școală cu Prem, Lisha, Ashish și Moses.
  5. Tot luni (25 martie) am dat din nou examenul de conducere, examen care, prin harul Domnului, l-am luat.
  6. Marți (26 martie) am mers împreună cu fratele Atzinto și surorile Mary și Rebeca  să vestim Evanghelia în zona Takurganj din Bihar. Dumnezeu ne-a ocrotit și călăuzit numai spre sate musulmane (în jur de zece).
  7. Miercuri (27 martie), împreună cu soția mea, am alcătuit juriul pentru concursul de cântări creștine din Haldibari. Au participat în jur de 30 de persoane necreștine.
  8. Joi (28 martie) am participat la căsătoria sorei Hemei (una dintre surorile care ne ajutase în lucrare).
  9. Vineri (29 martie) am mers împreună cu surorile Mary și Rebeca să vestim Evanghelia în zona de prostituție din Jalpaiguri.
  10.  În săptămâna care a trecut am sărbătorit ziua de naștere pentru Ratna și Mithun.
Vă îndemn să ne rugăm pentru:
  1. Mântuirea celor din satul adunării.
  2. Roadă după voia lui Dumnezeu din rândul musulmanilor din Bihar.
  3. Întâlnirea lunară a copiilor de la școala duminicală. Am vrea să organizăm și o evanghelizare cu această ocazie în Sukanto Nagar.
  4. Săptămâna viitoare am vrea să vestim din nou Evanghelia în Bihar.
  5. Vestirea Evangheliei în Assam.
  6. Cereți binecuvântarea lui Dumnezeu pentru Ratna și Mithun.
          Dumnezeul meu, dă-mi Tu întodeauna din mana Ta cerească, mană care să-mi hrănească sufletul și să nu flămânzesc după firimiturile acestei lumi. Reînnoiește-mi sufletul în fiecare zi, ca să iubesc curat prin Cuvântul Tău. Amin!
 
Daniel

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni