Scrisoare de informare - Familia Lețu
Adăugată de AgentiaKairos in 22/03/2019, citită de 1.087 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare -  Familia Lețu

Dragi prieteni,

          Vă salutăm cu drag de la Școala de Misiune Kairos, unde ne-am întors după o vacanță binecuvântată. Prin harul lui Dumnezeu am reușit să îi vizităm pe fiul și nora noastră la Londra, dar și pe alți vechi și dragi prieteni din Anglia, Belgia, Spania, Italia și Austria. Suntem recunoscători Domnului că ne-a păzit și ne-a purtat de grijă peste tot pe unde am fost.Ne rugăm ca Domnul să binecuvânteze pe toți frații și surorile pe care i-am revăzut sau cunoscut în această călătorie. Domnul să le răsplătească înmiit toată bunăvoința pe care ne-au arătat-o!
          La scurt timp după ce ne-am întors în țară, am fost la un ultim week-end de Curs Kairos la Botoșani și apoi am revenit la școală la Suceava, unde suntem acum.
          Un timp ne-am rugat ca Domnul să ne arate cu ce tip de viză e mai bine să ne întoarcem în Mongolia. Când eram în călătorie am primit mesaj de la fosta mea colegă de la școala din Ulaanbaatar spunându-mi că sunt așteptată acolo. M-am gândit și m-am rugat mult și am găsit că aceasta este ușa cea mai potrivită care ni se deschide. Deoarece mi-au fost acceptate condițiile, avantajele sunt multiple, iar dezavantajul ar fi că și de această dată copiii vor învăța singuri. Sunt deja obișnuiți să dea doar examenele cu mine, iar Timotei va sta cu Emil până mă întorc de la școală. De această dată ne este foarte clar faptul că va trebui să ne concentrăm toată atenția asupra învățării limbii mongole.
          După ce vom schimba câteva pașapoarte în timpul vacanței din aprilie, vom trimite toate actele necesare procesării vizei de lucru și vom pleca atunci când o vom primi. Tot în aprilie am vrea să eliberăm apartamentul în care locuiam la Focșani pentru a-l închiria. Oricum vom locui la școala de misiune până la sfârșitul lui iunie.


Iată câteva motive de rugăciune:
1. Ca Domnul să ne țină sănătoși în continuare și să ne ajute să asimilăm cât mai multă informație pe care să o aplicăm la vremea potrivită.
2. Pentru copiii noștri, mici și mari, să fie inspirați de Duhul Sfânt și să trăiască o viață după voia Domnului.
3. Ca actele să ajungă cu bine la ambasadă și să nu existe probleme în ce privește procesarea vizei.
4. Ca Domnul să ne scoată în cale familia potrivită pentru a locui în apartamentul nostru.

 
          Vă mulțumim pentru toate rugăciunile înălțate pentru noi. Suntem zilnic martorii faptului că sunt ascultate. Mulțumim tuturor celor ce ni s-au alăturat în lucrare prin sprijin financiar. Domnul să vă binecuvânteze pe toți!

 
Cu mult drag, Alina, 
           Emil și copiii


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni