Scrisoare de rugăciune  - Familia Rai, India
Adăugată de AgentiaKairos in 11/03/2019, citită de 1.279 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Rai, India

Dragii noștri,

          Vă salutăm cu pacea Domnului și vă mulțumim că sunteți alături de noi în lucrare.
          Raja a reușit să termine cu bine și acest ultim an de studiu și Îi mulțumim Domnului pentru credincioșia cu care ne-a purtat de grijă în acești trei ani. 
          Anul trecut, când Raja a fost foarte bolnav, am crezut că nu va putea termina școala, dar, în credinciosia Lui, Domnul a făcut posibil ca să termine cu bine totuși și Îi dăm Domnului toată slava. Privind în urmă putem vedea clar călăuzirea Lui în pentru această școală biblică unde am învățat foarte multe lucruri folositoare pentru lucrarea la care Domnul ne-a chemat. El ne-a dăruit și binecuvântarea să învățăm din exemplul vieții și lucrării fraților de aici.
          Miercuri, 13 martie, va fi festivitatea de absolvire și îi vom avea împreună cu noi și pe doi frați din Gorubathan: fratele păstor Amardeep și fratele Subha. După absolvire toți studenții vor pleca acasă, iar noi vom rămâne pentru că Baruch va termina școala de aici și va avea absolvirea mai târziu, pe 22 martie, urmând să plecăm și noi spre Gorubathan în 26 martie.
          
Rugați-vă ca Domnul să ne ocrotească pe toți în drumul lung spre casă ( mai mult de 48 ore cu trenul, apoi încă vreo 3 ore cu mașina).
          Vă îndemnăm să vă rugați pentru noi în vederea începerii lucrării de plantare a unei biserici, ca Domnul să ne călăuzească, să ne ajute în găsirea unei chirii în orașul în care ne vom muta și  pentru banii necesari acesteia.
          Rugați-vă ca să putem găsi o școală bună pentru Baruch, mai ales pentru că școala va începe deja înainte ca noi să reușim să ne mutăm.

        Vă mulțumim din inimă pentru rugăciuni, încurajări și ajutorul trimis pentru nevoile noastre și ale lucrării. Ne rugăm ca Domnul să vă binecuvinteze pe fiecare în parte din belșugul harului Său. El să ne ajute pe toți să rămânem credincioși chemării Sale și să aducem multă roadă pentru slava Lui!

 

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Rai


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni