Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 23/02/2019, citită de 916 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace,
          Trăim într-o lume în care înțelepciunea spirituală este foarte importantă. În primul rând, trebuie să fim deschiși pentru a recepționa ideile și sentimentele oamenilor, dar cu o atitudine de dragoste, smerenie și milă. În al doilea rând, răspunsul nostru la răutatea lumii trebuie să fie binecuvântarea. Răutatea este un blestem dar noi am fost uniți cu Cel care este Binecuvântare. De asemenea, adevărata viață ne învață să ne stăpânim și să trăim după voia lui Dumnezeu. Împreună cu autocontrolul trebuie să fie și orientarea vieții noastre către râul bun care curge din Dumnezeu. Dar aceasta nu se poate fără o luptă spirituală, de aceea avem nevoie de o viață de rugăciune.

        
  Vă invit să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru următoarele lucruri:

  1. Descoperirea de noi zone de evanghelizare, cum ar fi Goerkata. Chiar dacă sunt câteva biserici în zonă, ele se axează în principal pe triburile adibashi și nepaleze. Evanghelizarea în satele bengaleze, rajbanshi și musulmane e aproape total neglijată. Lunea trecută noi am vestit Evanghelia în câteva sate musulmane din zonă.
  2. Vizitarea unor „oi pierdute” cum ar fi familia lui Mithun și Mahua, și familia lui Jonodari.
  3. Plecarea lui Gol (băiatul cu handicap mental) împreună cu bunicul lui înapoi în satul lor, după o vizită la doctor.
  4. Am putut continua programul nostru de evanghelizare de cinci zile pe săptămână (luni, marți, miercuri, joi și duminică).
  5. Fratele Neemai a participat la adunarea noastră din Jalpaiguri și Jajanghi.
  6. Familia fratelui Neemai ne-a ajutat în evanghelizări în patru zile. Cu această ocazie am vestit Evanghelia în multe noi sate, în principal din vecinătatea râului Joldaka.
  7. Emi și Adars au început să ne ajute în lucrarea cu copiii.
  8. Am putut vizita familia sorei Angel.
  9.  Am putut comanda încă două paturi de fier.
Rugați-vă și pentru:
  1. Pentru pocăința adevărată pentru cei care avut de întâmpinat măsuri de disciplină din partea noastră.
  2. Pentru refacere spirituală pentru David și familia lui Mithun care nu mai vin la adunare.
  3. Vindecarea lui Gol și mântuirea rudelor lui.
  4. Pentru mărturia lui Elio și Abigail Murmu, înaintea rudelor lui (ei tocmai au plecat în vizită la cei din satul lor).
  5. Pentru programul pe care vrem să îl organizăm în duminica aceasta (vom aduce, cu ajutorul Domnului Isus, pe copiii din satele pe care le vizităm în fiecare duminică).
  6. Am vrea să obținem pașapoarte pentru unii dintre lucrători pentru ca să îi putem trimite să vestească Evanghelia în Bangladesh și Pakistan.
  7. Să putem continua să vestim Evanghelia în zona Goerkata.

          Tată, ai milă de mine căci sunt slab și neputincios. Doresc mult ca Tu să fii glorificat prin viața mea prin Domnul Isus. Amin!

Daniel


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni