Un proiect pentru tineri - Leviţi juniori
Adăugată de Softy in 07/02/2019, citită de 1.701 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Un proiect pentru tineri - Leviţi juniori

Dragi tineri,
          Ai o pasiune pentru muzică şi vrei să înveţi s-o foloseşti pentru Domnul? Eşti implicat deja în studii muzicale şi ţi se pare că nu reuşeşti să-ţi foloseşti darul la maximum în biserică? Te întrebi uneori dacă mai sunt tineri care gândesc ca tine? Proiectul „Leviţi juniori” este pentru tine!
 

Leviţi juniori
pentru tine(ri) 14-19 ani
22-28 iulie
Misiunea Pacea, Şelimbăr (Sibiu)

 

           Acest proiect îi vizează pe tinerii care vor să cânte laudele Domnului într-o atmosferă prietenoasă, ziditoare, necompetitivă, împreună cu alţi tineri din toată țara şi diaspora românească. Participanții vor forma un cor și o orchestră care vor sluji împreună într-o biserică locală la sfârşitul proiectului.
          Credem că procesul de pregătire este cel puţin la fel de important ca rezultatul muncii. De aceea, pe parcursul celor 6 zile, pe lângă repetiţii ne propunem momente de închinare şi grupuri de rugăciune, dar şi diverse ateliere – "Not Quite Balshoi" (scenete), „Lumea minunată a cărţilor”, „Muzică de şpais”, „Devorarea partiturilor”, „T(h)eo-armo in-forma(l) de Dor-it” -- şi jocuri organizate. Sperăm ca toate acestea să ne ajute să descoperim mai mult cum să-I fim plăcuţi Domnului şi să ne folosim darurile pentru a-I sluji în mod creativ.

          Pentru acest proiect avem următoarele locuri disponibile:

Cor: 13 soprane, 12 altiste, 10 tenori, 10 başi

Orchestră: 14 viori, 4 viole, 2 violoncele, 2 contrabaşi,
2 flaute, 2 oboaie, 2 clarinete,
2 fagoturi, 2 corni

Înscrierea

          Procesul de înscriere pentru Leviţi juniori cuprinde patru paşi:

1.  Completează formularul de înscriere online pe care-l găseşti la
acest link.

2.  Trimite-ne:

  • o recomandare din partea unui lideri spiritual din biserica ta
  • o înregistrare solo: fie cu vocea (pentru cor), fie cu instrumentul tău (pentru orchestră).  Durata înregistrării trebuie să fie între 2-4 minute. 

Recomandarea şi înregistrarea pot fi uploadate pe formularul de înscriere, sau pot fi trimise la adresa [email protected].

3. Aşteaptă acceptul organizatorilor prin e-mail.

4.  Virează minim 100 lei pentru contribuţia de participare la proiect în contul Fundaţiei Jubilate (vei primi datele de cont în email-ul de acceptare).       

Costuri de participare
          100 lei contribuţie minimă de participare obligatorie (de achitat după acceptarea în proiect)
          450 lei taxă de cazare şi masă (de achitat în timpul proiectului la Misiunea Pacea)
          Total:  550 lei

          Spunem „contribuţie minimă de participare” pentru că şi Fundaţia Jubilate „pune de la ea” ca să realizeze acest proiect.  Vrei să ne ajuţi să găsim fondurile necesare?  Poţi să dai mai mult de 100 lei!  De asemeni, dacă ştii de cineva care s-ar bucura să sprijine proiectul pe plan financiar, pune-l în legătură cu noi la [email protected].
 
Burse
          Oferim burse în valoare de 450 lei fiecărui participant care adună 25 formulare 230 (
formularul 2%) în favoarea Fundaţiei Jubilate.  Dacă eşti interesat să câştigi o astfel de bursă, trebuie să ştii că data limită pentru strângerea formularelor s-a schimbat din anul acesta.  De acum termenul limită este 15 martie.  Aflaţi mai multe amănunte pe prima pagină a site-ului www.jubilate.ro.

          Anticipăm cu mult entuziasm săptămâna 22-28 iulie.  Abia aşteptăm să ne vedem la Misiunea Pacea!  Ştii de o altă persoană care s-ar bucura să participe?  Trimite-i acest e-mail şi încurajeaz-o să se înscrie.
 
Cu drag,
 
Echipa Jubilate


Știre preluată de pe jubilate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni