Scrisoare de informare - Familia Lețu
Adăugată de AgentiaKairos in 30/01/2019, citită de 1.282 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare - Familia Lețu

Binecuvântări în noul an
    
          Ne aflăm deja la finalul primei luni a acestui an. Dăm slavă Domnului și Îi mulțumim pentru sănătate și purtarea Lui de grijă. De la începutul anului am avut harul și posibilitatea să petrecem ceva mai mult timp cu părinții și frați dragi din mai multe adunări din partea de sud și de est a țării.
          M-am bucurat să am ocazia de a participa la câteva evanghelizări din jurul Focșaniului, mai exact în două sate: Sihlea și Chiojdeni - lucrare începută de curând de biserica din Mărășești. Și acolo Domnul lucrează minunat - o biserică a decis să se roage regulat pentru misionari și țările persecutate.
          În curând vom fi iar pe drumuri. În luna februarie, începând chiar de pe 1, vom pleca din Focșani în directia Brașov, Cluj, urmând ca de pe dat de 4 februarie să ieșim din țară (spre vest de această dată). Este o călătorie la care doar am îndrăznit să visăm și se pare că acum e posibilă. În drum spre Anglia (unde vom fi cu ajutorul Domnului ]n perioada 7-12 februarie) vom poposi în Austria (4-5 februarie), apoi în Germania (5-6 februarie). În Anglia vrem să ne vizităm fiul cel mare, nora și mulți prieteni, printre care două doamne foarte dragi nouă, cu care am lucrat timp de 7 ani la fundație, și care sunt prea în vârstă pentru a mai putea călători. Din Anglia ne vom îndrepta spre Spania, unde frați dragi ne-au invitat de mai multă vreme. Prin harul Domnului, acolo vom fi în două locații diferite de pe 15 și până pe 25 februarie. La întoarcere spre casă vom poposi și în Italia pentru a vizita prieteni dragi pe care nu i-am mai văzut demult.

          Vom pleca cu mașina și ne rugăm ca Domnul să ne conducă, să ne însoțească cu Duhul și harul Lui și să ne folosească spre slava Lui peste tot pe unde ne va purta.
          După ce ne vom întoarce la Focșani ne vom reorganiza în vederea întoarcerii la Școala de misiune de la Suceava.
          Mulțumim din toată inima tuturor celor care vă rugați pentru noi, ne invitați, ne primiți în vizită și ne susțineți, făcând posibile deplasările și participarea noastră la școală.
          Nu mai este mult și prin harul Domnului, la finalul școlii 
în această vară, ne vom întoarce în Mongolia unde am aflat cu bucurie că prietenilor mongoli le e dor de noi și ne așteaptă.
          Slavă lui Dumnezeu pentru toate lucrurile! Numele Lui să fie înălțat în familia noastră, în biserica Lui și până la marginile pământului!!
 

                                                                   Împreună lucrători cu voi,
                                                          Lețu Emil, Alina
și copiii


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni