Rugați-vă pentru fratele păstor Tun N. din Myanmar
Adăugată de AgentiaKairos in 29/01/2019, citită de 1.031 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Rugați-vă pentru fratele păstor Tun N. din Myanmar
          Pe 19 ianuarie 2019, cinci oameni înarmați l-au răpit pe păstorul Tun N. El slujea împreună cu unul din partenerii organizației Gospel For Asia, în statul Rakhine din Myanmar. Răpitorii i-au spus fratelui Tun că liderul lor, care este parte a unei mișcări de gherilă, vrea să îl interogheze.
          Cu toate ca poliția locală, armata guvernamentală, soția fratelui păstor Tun și enoriașii săi l-au căutat, acesta încă nu a putut fi găsit nici acum.
          Soția și copiii fratelui sunt în stare de șoc. Corespondenții din teren ai organizației Gospel For Asia nu au putut lua legătura cu familia fratelui din cauza stării de asediu impusă în această zonă din Myanmar.
          Fratele Tun este un om cu o mărturie bună în comunitatea locală unde de douăzeci de ani Îl slujește pe Dumnezeu, împărtășind dragostea Lui familiilor din zonă. El conduce douăsprezece grupuri de credincioși. De la data răpirii mulți dintre aceștia se roagă fără încetare.
          Statul Rhakine a devenit cunoscut din cauza exodului în masă a populației Rohingya, exod datorat violențelor cumplite pe care mulți le-au declarat ca fiind parte dintr-o campanie pe scară largă de epurare etnică.
          Până acum, în privința răpirii fratelui Tun, răpitorii săi nu au făcut nici o declaratie și nici nu au emis vreo cerere de răscumpărare.
 
Vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi pentru fratele păstor Tun:
- pentru protecția lui Dumnezeu peste viața și sănătatea fratelui;
- ca fratele Tun să fie găsit curând;
- ca Domnul să lucreze la inimile celor care l-au răpit, astfel încât aceștia să îl elibereze;
- mângâierea familiei fratelui Tun dar și a fraților și surorilor noastre din biserica locală.
 
Echipa kairos
 
sursa: Gospel for Asia

Știre preluată de pe www.gfauk.org
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni