Curs intensiv de dirijat 18-24 februarie 2019 Timişoara
Adăugată de Softy in 11/01/2019, citită de 1.015 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Curs intensiv de dirijat 18-24 februarie 2019 Timişoara

Anunţăm un nou curs intensiv de dirijat pentru dezvoltarea slujitorilor actuali şi a celor în devenire, în 18-24 februarie 2019, la Timişoara.  Pe lângă abordarea tehnicii dirijorale şi cântarea în ansamblu, cursul se va focaliza pe dezvoltarea vocii dirijorului şi a deprinderilor necesare pentru a lucra cu vocile coriştilor.  Pentru acest aspect, îl vom avea împreună cu noi pe Ruben Mureşan.
 
Cine se poate înscrie?
Cursul îi vizează pe dirijorii care corespund următoarelor trei cerințe: 

  • să citeşti bine notele muzicale,
  • să-ți fi însuşit tehnica de bază a dirijatului,
  • să ai un minim de experienţă de dirijat.

 
De exemplu, dacă ai învăţat bazele gesticii dirijorale, poţi citi pe rând vocile dintr-o cântare de cor (cu vocea sau cu ajutorul unui instrument), şi lucrezi sau ai lucrat cu un grup vocal sau un cor, poţi fi primit la curs.  În timpul cursului, profesorii vor lucra diferenţiat cu participanţii, în funcție de nivelul fiecăruia. Astfel, întâmpinăm nevoile fiecărei categorii, de la mai puţin experimentaţi la avansați.
 
Date organizatorice
Cursul se va desfășura la Biserica Baptistă nr. 2 din Timişoara, strada Zăvoi 12.  Va începe luni, 18 februarie, la ora 10 şi se va încheia duminică, 24 februarie, cu slujirea de dimineaţă în Biserica nr. 2, Timișoara.  În timpul cursului, se vor selecţiona participanţi care vor lucra cu un cor reunit, format din cântăreţi timişoreni.  Împreună cu acest cor, vom pregăti şi susţine o seară de închinare prin muzică, sâmbătă, 23 februarie, ora 19:00.
 
Contribuţia minimă pentru curs va fi 350 lei cu cazare sau 250 lei fără cazare, sume ce includ toate mesele pe perioada cursului (servirea meselor împreună se consideră o parte esenţială a cursului).
 

Numărul de locuri este stabilit la 30.
 
Profesori:
Emanuel Bălăceanu
Ruben Mureşan
Ken Tucker

 
Înscrierile se fac în trei paşi:
1) Daţi click pe acest link şi completaţi fişa de înscriere.
2) Depuneţi suma de 100 lei în contul Fundaţiei Jubilate, cu menţiunea „Contribuţie curs”.  Găsiţi mai jos informaţiile de cont.
3) Trimiteţi-ne dovada plății prin e-mail la [email protected] şi [email protected].
Restul contribuţiei se va da la începutul cursului.
 
Veniți să cerem  ca Domnul să reverse binecuvântare peste timpul pe care-l vom petrece împreună!  Vă aşteptăm cu drag la curs!
 
 
Fundaţia Jubilate
str. Ep. Roman Ciorogariu, nr. 38. sp. com. 01
410009 Oradea, jud. Bihor
Cod fiscal: 14991221
Tel. 0359402375
Cont: RO69 OTPV 2200 0029 5632 RO01
OTP Bank, Sucursala Oradea


Știre preluată de pe www.jubilate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni