Scrisoare de rugăciune  - Familia Nagy, Peru
Adăugată de AgentiaKairos in 31/12/2018, citită de 1.060 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Nagy, Peru
Dragii noștri,
 
          Data trecută când v-am scris eram în așteptarea venirii echipei din România și ne pregăteam să plecăm cu toții în junglă. De atunci, echipa s-a întors în România, noi în Lima și aproape am ajuns la sfârșitul acestei an. Totuși, am vrea să vă informăm despre bucuriile, greutățile și provocările acestei perioade. Ne-am bucurat nespus de mult când unele persoane ne-au mai întrebat în această perioadă cum pot să se roage pentru noi. În final aceasta este scopul acestor scrisori de informare, să putem transmite motivele noastre de rugăciune, bucuriile și încercările de care avem parte și trăirile cu Domnul de pe câmpul de misiune.
 

Motive de rugăciune:
- Să putem avansa cu lucrările de la baza de misiune, ca Domnul să trimită fondurile necesare pentru a putea termina lucrarea și a da în folosință casa.
- Domnul să mai cheme și să trimită lucrători înflăcărați pentru lucrarea Sa. Zona este foarte mare, nevoia este și mai mare, iar lucrători sunt prea puțini. Cei care suntem aici nu putem acoperi toată zona și nevoia este urgentă ca oamenii să audă despre Hristos. Rugați-vă pentru lucrători, în special pentru lucrători nativi.
- Pentru Maukayapi, ca Domnul să întărească biserica, în special pe liderii bisericii care sunt responsabili de a da o învățătură sănătoasă în lipsa noastră și ca biserica să crească în cunoștința adevărului și în credința în Isus Hristos.Ne rugăm și ca învățătura ce au primit-o copiii să prindă rădăcini puternice și să rămână mereu în inimile lor.
- Ca Domnul să-mi dea putere de a duce aceste dureri fără cârtire până când El are de gând să mi le ia de tot. Mă rog să pot lăsa în mâna Lui toate acestea împreună cu frustrările cauzate de dureri și de neputința de a face unele lucruri și aceste dureri să mă facă să devin și mai dependent de El și de harul Său în toate zilele vieții mele. Pentru Estera și Noemi ca El să le păzească la orice pas, să le dea sănătate și să le înconjoare cu bunătatea Lui ca și un scut.

 
          Mulțumiri aducem lui Dumnezeu pentru fiecare dintre dumneavoastră care ne sunteți alături în chemarea pe care am primit-o, încurajându-ne și făcând posibilă avansarea Evangheliei în acest colț de lume. Mulțumim fraților și bisericilor care ați trimis darurile voastre de bunăvoie pentru proiectele ce le-am avut, atât pentru Maukayapi cât și pentru construcții. Mulțumim tuturor care nu obosiți să mijlociți pentru noi zilnic. Ne sunteți o încurajare enorm de mare. Iar cu ocazia aceasta vrem să vă dorim sărbători binecuvântate tuturor alături de Cel sărbătorit, Cel ce este veșnic Sfânt. El să vă binecuvinteze din belșug!
 
Cu drag,
familia Nagy

 
 
Pentru a citi întreaga scrisoare primită de la familia Nagy, vă rugăm click aici

Pentru mai multe poze puteți vizita următorul blog: http://hopefortribes.blogspot.ro 

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni