Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 30/12/2018, citită de 942 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Dragi frați și surori, 
         
          Vă mulțumim în numele Domnului pentru rugăciunile și pentru sprijinul vostru, în special pentru nașterea bebelușului pe  care ni l-a dat Domnul. T
atăl ceresc ne a binecuvântat cu o scumpete de fetiță sănătoasă de 3.7kg, Sophy, pe data de 2 decembrie. Am  simțit din plin rugăciunile dumnevoastră și ale bisericii din care facem  parte, atât în sala de operație cât și după. Eu m-am recuperat repede, iar Sophy este și ea bine, deși au fost ceva temeri și o noapte nedormită la clinica unde am născut. Însă cum am ajuns acasă, Sophy și-a revenit, slavă Domnului. Când mă uit în urmă Îi mulțumesc Domnului pentru credincioșia și îndurarea Sa și Îi mulțumesc că nu a îngăduit să mai trec prin ce am trecut la prima nștere.
    De sărbători, Uday împreună cu alți frați și surori au vestit Evanghelia  în  Macrapara, Chalsa și Malbazar. Au cântat colinde, au împărțit tractate, au făcut pachetele cu hrană și  dulciuri pentru o sută de copii. Bineînțeles că au vorbit și despre nașterea Mântuitorului. În Macrapara, un bărbat, Monoj, a fost foarte interesat și încântat de Evanghelie. 
Vă îndemnăm să vă rugați pentru el pentru că dorește să înțeleagă mai mult din Cuvânt. Un lucru foarte trist a avut loc chiar  cu o zi înainte de a ajunge în sat Uday împreună cu echipa: un copil a fost ucis de un leopard chiar când se ducea să ia apă de la cișmea. Toată comunitatea este cuprinsă de spaimă. Uday și ceilalți frați s-au rugat pentru protecția acestor oameni. Ei sunt expuși acestor gen de pericole deoarece locuiesc în apropierea junglei.
 

Mali și lucrarea printre musulmani.
          Din nefericire, au apărut piedici în această lucrare. Acum trei săptămâni a venit un bărbat amețit de băutură și a spus să nu mai vină creștinii aici, (trimis probabil de preotul musulman din comunitate), deoarece copiii lor învață rugăciunea creștină și alte lucruri din Biblie.
          De atunci nu s-a mai mers la ei, însă Uday dorește să le mai facă o vizită pentru a vedea dacă se mai poate continua lucrarea. 
Rugați-vă ca Domnul să deschidă din nou ușa de cuvânt în acest sat.
 
Motive de mulțumire
          La sfârșitul acestui an suntem recunoscători Domnului pentru grija purtată și harul arătat la fiecare pas. Mulțumim Domnului pentru Sophy, pentru  nașterea și recuperarea de după și pentru  cheltuielile de spitalizare care au fost deja achitate.
 

Motive de rugăciune:
1. Monoj să vina la Hristos.
2. Pentru cei din comunitatea din Mali, ca Domnul să deschidă ușa și sufelete acestor oameni pentru Hristos și pentru slujitorii Lui.
3. Protecție spirituală și sănătate pentru familia noastră.
4. Uday să aibă putere, inspirație și călăuzire în lucrare pentru anul ce vine.
5. Domnul să extindă terenul de lucru.

 
          În încheiere, vă mulțumim pentru toate rugăciunile din acest an și vă îndemnăm să nu încetați să ne purtați pe brațe de rugăciune. Vă mulțumim pentru sacrificiile financiare, Domnul să vă dăruiască însutit și înmiit. Domnul să vă dea har, îndurare, răspunsuri la rugăciuni și un an plin de Duhul Sfânt și călăuzirea Lui!

Vă îmbrățișăm cu drag,
Uday, Silvia, Abi
și Sophy!

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni