Scrisoare de rugăciune  - Familia Taciuc, Papua Noua Guinee
Adăugată de AgentiaKairos in 23/12/2018, citită de 1.115 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Taciuc, Papua Noua Guinee
Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni,
 
          Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce faceţi şi aceste sărbători să vă aducă aminte din nou de întruparea Fiului lui Dumnezeu. Aşa cum ne spune Cuvântul lui Dumnezeu în Matei 2:10 că, atunci când magii au văzut steaua, nu au mai putut de bucurie, tot astfel îmi doresc ca aceste sărbători să ne facă să ne bucurăm într-un mod real de întruparea Domnului nostru Isus Hristos.
          Prin harul lui Dumnezeu ne pregătim să plecăm din nou în Papua Noua Guinee. După o scurtă revenire în ţară, în care ne-am reînnoit paşapoartele şi vizele, păşim din nou prin credinţă spre câmpul de misiune. Dacă Domnul ne va ajuta, dorim să plecăm pe data de 8 ianuarie pentru un al doilea termen de doi ani. Ne dorim ca Domnul să fie cu noi în continuare şi să ne ajute în slujba tehnică pe care o avem pe câmpul de misiune. Ne rugăm şi nădăjduim că El să ne ajute să putem fi în continuare parte integrantă a echipelor de traducere ale Scripturii și împreună cu dumneavoastră să putem duce lumina Evangheliei la aceste popoare care încă nu au auzit de Cuvântul care S-a făcut trup şi care a locuit printre noi.
          Dumnezeu Tatăl să vă binecuvânteze în continuare cu sănătate, putere şi înţelepciune prin Duhul Sfânt ca să ne puteţi susţine, atât în rugăciune, cât şi material în această lucrare măreaţă la care El ne-a chemat.

    
   Dacă doriţi să ne susţineţi în rugăciune, iată aici o listă cu motive concrete pentru începutul celui de-al doilea termen:
- Mulţumiţi împreună cu noi pentru modul în care Domnul ne-a ajutat în primul termen în anii 2017-2018;
- Rugaţi-vă pentru tranziţia la care vom fi supuşi odată cu schimbarea ţării şi a culturii;
- Rugaţi-vă pentru ca să putem suporta mai uşor şocul cultural care ne aşteaptă;
- Rugaţi-vă pentru sănătatea întregii familii;
- Rugaţi-vă ca Domnul să deschidă uşile în vederea realizării acestei lucrări şi El să ofere oportunităţile si resursele necesare.
 
                Marius, Mihaela, Iustin
şi Teodora

          Dacă doriţi să citiţi mai multe întâmplări reale prin care Domnul ne-a ajutat să trecem în tot acest timp pe câmpul de misiune, vă încurajăm să achiziţionaţi cartea Centaurul şi Crucea Sudului de la magazinul online al editurii Casa Cărţii: https://www.ecasacartii.ro/centaurul-si-crucea-sudului.html
 

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni