Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 28/11/2018, citită de 1.152 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Dragi frați și surori,
 
          Vă mulțumim în numele Domnului că nu ne uitați și că ne sustineți în continuare, într-un fel sau altul, chiar dacă ne aflăm la mare depărtare unii de ceilalți. Motivul principal pentru care vă scriem este rugămintea de a ne susține în rugăciune, mai cu seamă pentru perioada ce vine, deoarece urmează cea de-a treia cezariană care va avea loc pe 2 decembrie, cu voia Domnului. În ultimele zile am trecut prin emoții și tensiune, deoarece, chiar dacă totul părea aranjat, s-au tulburat puțin lucrurile cu privire la locul nașterii și cu privire la doctorii care vor asista la operație. În final, am simțit călăuzire către același spital care, chiar dacă este privat, nu este nici unul din cele mai curate și nici cele mai dotate.  În una din zile mi s-a dus gândul la Domnul Isus, care  nu S-a născut în cele mai prielnice condiții. Oare ce o fi fost în inima Mariei? Cu toate acestea, cerul s-a  coborât peste acel grajd. Ce bucurie, ce har, ce daruri prețioase pentru  Pruncul Rege. Ce contrast  puternic a este între locul sărăcăcios în care s-a născut și bogăția adusă nouă prin însăși nașterea Domnului Isus, mărit să fie numele Lui în veci!
          

          Așadar, vă îndemnăm să ne fiți alături în rugăciune pentru următoarele motive:
- ne dorim să avem un copil sănătos și să fim niște părinți plini de bucurie, deoarece promisiunile Domnului se împlinesc și cel de-al doilea „lăstar de măslin” se naște în familia noastră(Ps. 128);
- o mamă sănătoasă;
- recuperare rapidă; 
- Domnul să fie  prezent la naștere și tot El să fie cu mâinile medicilor;
- resurse pentru a acoperi cheltuielile; 
- protecție spirituală și fizică;
- și, cel mai important, să fim niște părinți după inima Domnului.
 

          Nu uităm să menționăm echipa de români care ne-a vizitat și alături de care am petrecut câteva zile frumoase în lucrare și părtășie. Domnul să-i binecuvinteze. Au fost o reală încurajare pentru noi să le putem vedea râvna și pasiunea pentru lucrare. Domnul să-i răsplătească pe fiecare din ei.
          Vă îmbrățișăm și vă dorim spor, bucurie și pace de la Duhul Sfânt. Apostolii erau plini de bucurie și plini de Duhul Sfânt. Să ne ajute Domnul să putem fi și noi așa!
  
Cu drag, Uday, Silvia și
„lăstarii de măslin”

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni