Buletin informativ - Școala de Misiune Kairos
Adăugată de AgentiaKairos in 13/11/2018, citită de 845 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Buletin informativ - Școala de Misiune Kairos
Buletin informativ - Școala de Misiune Kairos
          Școala de Misiune Kairos funcționează în fiecare zi, prin harul lui Dumnezeu, încă de la începutul lunii octombrie. Ne bucurăm de purtarea Lui de grijă și de modul în care rugăciunile au fost și sunt ascultate. Credem cu tărie că orice lucru început cu El este binecuvântat și deja observăm cum inimile noastre sunt modelate în contextul acestei școli de către Cel care duce totul la un bun sfârșit.
          Studenții au încheiat deja cinci săptămâni de cursuri intensive conduse de profesori care și-au pus timpul, darurile și energia la dispoziția Lui. În prima săptămână au făcut cunoștință cu misiunea transculturală prin intermediul “Cursului Kairos” care ajută la extinderea viziunii atât prin aspecte teoretice, cât și practice. Au urmat trei săptămâni de “Identitate spirituală” care i-au ajutat să înțeleagă ca adevărata identitate și-o pot descoperi doar în Hristos, nu în naționalitatea lor și nici în alte aspecte ale vieții de pe pământ. În acest sens, cursul a ajutat la nașterea sau consolidarea unor principii necesare vieții de misiune, studenții fiind încurajați să prețuiască rugăciunea care reprezintă de fapt principala sursa de putere și fără de care orice lucrare este lipsită de valoare în fața Dumnezeului viu. Aceștia au înțeles că prioritară este relația lor cu Hristos, nu lucrarea la care sunt chemați.
          În următoarea săptămâna au studiat “Principiile învățării unei limbi străine”, un curs ce are rolul de a-i iniția în procesul de adaptare la o cultură diferită și de a le oferi câteva modalități eficiente de a învăța limba unui alt popor. Acest curs a fost urmat de “Chemarea și pregătirea pentru misiune” care a pus accentul pe înțelegerea chemării și pe identificarea darurilor primite. Săptămâna aceasta  sunt instruiți în vederea evanghelizării personale. Iar săptămâna viitoare, studenții vor avea prima experiență practică la Școala Kairos: o excursie misionară în Republica Moldova, unde vor avea ocazia să aplice aspectele teoretice acumulate, să experimenteze anumite situații similare celor de pe terenul de misiune și bineînțeles să intre în contact cu sufletele pe care El le pregătește.
 

Motive de mulțumire:
- Pentru clădirea pe care Dumnezeu ne-a oferit-o; este o adevărata binecuvântare.
- Pentru dedicarea studenților și inima lor deschisă pentru misiune.
- Pentru toate donațiile generoase în alimente și alte lucruri.
 

Ne rugăm:
- Ca studenții să realizeze că identitatea lor este doar în Hristos și că se pot baza pe El pentru tot.
- Pentru cursul de evanghelizare personală de săptămâna aceasta, ca studenții să înțeleagă și să aplice informațiile primite în conversațiile cu un necreștin și să devină mai îndrăzneți în proclamarea Evangheliei.
- Pentru săptămâna de misiune din Republica Moldova. Ne dorim ca studenții să crească în învățătura și experiență, dar totodată să fie o adevărată binecuvântare pentru misionarii care slujesc deja acolo pe termen lung.

  
 Echipa Kairos
 
 

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni