Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 10/11/2018, citită de 844 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace,
          Noi, căutătorii comorii vieții veșnice, mergem pe calea credinței și a faptelor bune, pentru că nădejdea noastră este slava lui Dumnezeu prin Domnul Isus. Noi știm că trebuie să fim perseverenți în a merge pe această cale și știm că nu avem timp pentru ceartă, neascultare de Dumnezeu și pacat (Romani 2:7-10).


Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru următoarele lucruri:

  1. Duminica trecută am putut din nou vizita casele din satul adunării noastre. Am întâlnit pe multe dintre cunoștințele noastre mai vechi și am avut din nou șansa de a vesti Evanghelia prin Cuvânt și cântare la hinduși și musulmani. Celelale echipe au vizitat alte regiuni.
  2. Pentru că echipa de la Kairos a întârziat, am avut șansa de a face evanghelizare în două sate noi, unul hindus și altul musulman, luni și marti. Oamenii s-au arătat interesați, în special cei musulmani.
  3. Zilele de miercuri și joi ni le-am petrecut la aeroport în așteptarea echipei Kairos. Joi, după ce am primit vestea venirii echipei din România, am avut timpul și ocazia ca, împreună cu fratele Bipan (soțul Hemei), să evanghelizăm câteva familii dintr-un sat aparținând tribului adibashi. Joi, pentru că ne-am dus la aeroport cu autobuzul, am împărțit si tractate la călători.
  4. Vineri, împreună cu echipa Kairos, am putut organiza în adunarea noastră, prima tabără medicală pentru femei. Am avut cam 40 de pacienți în prima zi.
  5. La venirea echipei Kairos am fost încurajați foarte mult de entuziasmul, dedicarea și munca grea a echipei compusă din tineri.
  6. Surorile din adunarea noastră au participat la un seminar pentru surori, organizat de biserica baptistă din Jalpaiguri.
  7. Cumnatul meu Udeep, Bipan și alții, s-au putut ocupa de copiii noștri în timpul când eram la școala de șoferi, la aeroport sau la tabăra medicală.
Avem și câteva îndemnuri la rugăciune:
  1. Astăzi (10 noiembrie) și mâine (11 noiembrie) vom continua tabăra medicală din Jalpaiguri. Rugați-vă pentru o schimbare a atitudinii celor din satul adunării, care în ultimele luni au devenit destul de dușmănoși.
  2. De luni și până vineri, avem planificate tabere medicale în zonele de lucru ale colaboratorilor noștri: Haldibari, Mekliganj, Helapakri, Talma și Danguajar (sau Ramside).
  3. Echipa Kairos va vizita și Gurubatanul dar și familia Silviei Bagdas.
  4. Trei dintre membrii echipei Kairos se vor întoarce în țară pe 19 noiembrie.
  5. Echipa Kairos a venit cu scopul de a împlini diferite proiecte. Rugați-vă pentru împlinirea tuturor proiectelor în acest timp scurt.
  6. Pentru ocrotirea copiilor noștri în timpul acesta, când alte persoane se ocupă de ei.

          Tată, îți cerem îndurarea Ta în darul crescând al credinței. Deschide-ne ochii pentru a merge pe calea faptelor bune pe care Tu le-ai pregătit mai dinainte pentru noi pentru a umbla în ele. Izbăvește-ne de cursele certurilor, neascultării și păcatului. Nu vrem o altă răsplată decât viața veșnică în gloria Domnului Isus. Amin.

Daniel


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni