Slavă Domnului, Asia Bibi va fi eliberată!
Adăugată de AgentiaKairos in 05/11/2018, citită de 994 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Slavă Domnului, Asia Bibi va fi eliberată!

Curtea Supremă a Pakistanului a dat ordin ca Asia Bibi, femeia creștină care a stat mai mult de opt ani în închisoare în Pakistan trebuind să fie executată, să fie de urgență eliberată.
          Asia a fost arestată și închisă în luna iunie a anului 2009 acuzată fiind de blasfemie, apoi în luna noiembrie 2010 a fost condamnată la moarte. După nouă ani de rugăciuni neîntrerupte Asia, în vârstă de 58 de ani și mamă a cinci copii, va fi eliberată.
          Organizația Open Doors ne îndeamnă să continuăm să ne rugăm pentru Asia și familia ei, dar și pentru creștinii din Pakistan. Și aceasta din cauză că extremiștii sigur vor încerca să ducă la capăt amenințările cu moartea la adresa surorii noastre Asia.
          În săptămânile care au precedat ordinul de eliberare, în Pakistan a fost multă tulburare din cauza extremiștilor islamici care cereau ca Asia să fie ucisă, și împreună cu ea se cerea să fie uciși și judecătorii care au dat ordinul de eliberare. Din cauza acestui ordin a crescut teama de persecuții a tuturor creștinilor din Pakistan, inclusiv teama de atacuri și incendieri ale bisericilor. Mai mult ca niciodată credincioșii din Pakistan au nevoie de susținere în rugăciune.
          Bucurați-vă împreună cu noi, slăvindu-L pe Dumnezeu pentru minunea care a făcut-o cu sora noastră și nu uitați să răspândiți această veste minunată, continuând totodată să vă rugați pentru frățietatea din Pakistan.
 

Echipa Kairos
 

Sursa: https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/stories/asia-bibi-pakistani-christian-death-row-blasphemy-released/?utm_source=General+Subscription&utm_campaign=ad9231d096-EMAIL_CAMPAIGN_2018_10_26_05_42_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_df4a07f94a-ad9231d096-175877789
               

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni