Scrisoare de informare - Familia Nagy, Peru
Adăugată de AgentiaKairos in 31/10/2018, citită de 1.200 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare - Familia Nagy, Peru
Iubiții noștri frați și surori,

          Vă mulțumim că nu obosiți să mijlociți pentru noi chiar și atunci când, uneori, motivele noastre de rugăciune ajung mai greu la dumneavoastră. Pentru cei care vreți să vă rugați mai specific pentru noi și nu știți cum, vă trimitem această scrisoare cu motivele noastre de rugăciune actuale. Ca și până acum, motivul nostru principal este ca Dumnezeu să ne arate clar care este comunitatea pe care ne-a pregătit-o și, în dependență de El, prin Duhul Sfânt să ne arate pas cu pas ce avem de făcut. Ne rugăm și ne dorim foarte mult să putem să ne stabilim cât mai repede într-o comunitate Ashaninka, ca Evanghelia și lumina dragostei lui Hristos să strălucească cât mai în curând și în acest popor. Cu cât cunoaștem mai mult viața lor și vedem întunericul în care trăiesc, cu atât mai mult ne dăm seama cât de urgentă este nevoia lor de a auzi despre Hristos.

Alte motive de rugăciune ar fi:
- ca Domnul să ne vorbească în continuare, să ne învețe tot ce trebuie să știm pentru a putea impacta vieți, luptând pe genunchi.
- să o includeți și pe Noemi pe lista dumneavoastră de rugăciune. Odată cu nașterea ei (17 august), Dumnezeu ne-a dat o altă responsabilitate pe lângă celelalte pe care le aveam deja. Rugați-vă ca Domnul să ne întărească, să ne dea înțelepciune pentru fiecare zi, pentru a putea face față provocărilor care apar pe drum. 
- în junglă, la ora actuală este epidemie de febră tifoidă și denghe. Atalaya este o zonă foarte contaminată cu tot felul de boli. Familia Acatrinei de mai multe ori a avut de suferit din cauza aceasta. Din scrisorile anterioare știți cât de mult a fost atacată sănătatea noastră. Vă îndemnăm la rugăciune pentru această problemă, cu atât mai mult cu cât în noiembrie, cu ajutorul Domnului, am dori să ne reîntoarcem și noi în junglă. 
- pentru echipa ce va veni din România, pentru protecție în călătoriile ce ne stau în față și pentru a avea un timp util și binecuvântat în Atalaya. De asemena, un alt motiv de rugăciune ar fi dorința noastră de a dărui copiilor din Maukayapi, cu ocazia apropierii sărbătorii nașterii Domnului, un mic cadou. 
- pentru noi, ca atunci când avem posibilitatea să Îl mărturisim pe Hristosul cel răstignit, să o facem plini de puterea Duhului Sfânt, ca mărturia noastră să impacteze vieți și Dumnezeu să aducă multe roade prin noi.


          Pentru tot ce a făcut până în prezent, pentru tot ce face acum și va face în viitor în noi și prin noi, a Lui să fie toată slava și cinstea.

Lucrători în via Domnului,
Zsolti, Estera și
Noemi Nagy
 

 
Pentru a citi întreaga scrisoare primită de la familia Nagy, vă rugăm click aici

Pentru mai multe poze puteți vizita următorul blog: http://hopefortribes.blogspot.ro 

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni