Curs Kairos în Alexandria
Adăugată de AgentiaKairos in 20/10/2018, citită de 688 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
În mai puțin de o săptămână, va începe cursul Kairos la Biserica Creștină după Evanghelie "Harul" din Alexandria (adresa aici).

Durata cursului: 3 zile de sâmbătă
  • 27 OctombrieSâmbătă 9:00 - 18:00 
  • 03 Noiembrie, Sâmbătă 9:00 - 18:00
  • 10 Noiembrie, Sâmbătă 9:00 - 18:00
Cursul Kairos este un curs internațional de misiune, bazat pe studiu, părtășie și practică, cu materiale pregătite de misionari cu zeci de ani de experiență în vestirea Evangheliei, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 
           
Cursul Kairos se adresează fiecărui creștin și este dedicat în primul rând celor care vor sa afle cum pot să slujească în misiune din locul în care sunt. Acest curs ne învață cum fiecare creștin poate să se implice în Marea Trimitere, aceea de a duce Evanghelia până la marginile pământului, fie că pleacă pe câmpul de misiune sau rămâne acasă.


Costul cursului: 50RON/persoană pentru toate cele 3 weekenduri (costul include manualul, materiale de curs, dar și ceai, gustare și prânz). 

Înscriere la:       Aurel Dobre       - tel: 0765 180 245   
Informații curs: Bogdan Todea   - tel: 0745 200 164 / email: [email protected]

Departe de a fi un curs obișnuit, cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te folosește pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate națiunile. 

Vino să afli mai multe!
Cursul Kairos Romania
www.cursulkairos.ro

 
Marea Trimitere a Domnului Isus pentru fiecare creștin: 
"Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh." (Matei 28:19)

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni