Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 15/10/2018, citită de 956 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace,
          Prin Domnul Isus am primit autoritatea de a fi misionari ai Mântuirii, dar mesajul nostru trebuie comfirmat de viața noastră. Numai așa noi putem arăta oamenilor Calea Adevărată. În lucrarea de misiune Dumnezeu noi trebuie să-i implicăm și pe cei din jurul nostru, dându-le responsabilități și încurajându-i să le împlinească. Această lucrare trebuie făcută ținând cont de Dumnezeu și nu de oameni, pentru că cinstea pe care o putem primi de la oameni este trecătoare. Înainte de a domni împreună cu Domnul Isus, noi trebuie să  slujim împreună cu El.

Iată câteva motive pentru care să îi mulțumim lui Dumnezeu:

  1. Sâmbăta trecută, propietarul uneia dintre casele pe care le închiriem a venit ca să ne întrebe dacă nu dorim să îi cumpărăm casa, iar noi i-am spus că o putem cumpăra în rate. Rata ar fi de 500 Euro pe lună. El ne-a spus ca o să ne dea un răspuns cam într-o săptămână.
  2. Duminica trecută am putut aduce la adunare copii din familii de necreștini. Aceasta s-a întâmplat cu o săptămână înaintea începerii festivalului de închinare la idoli.
  3. Lunea trecută a fost o zi de închinare la idoli și deci o zi liberă. Noi am folosit acest prilej pentru a vesti Evanghelia în două sate unde nu am mai fost niciodată.
  4. Marți și vineri am putut împărți tractate la spital și la închisoare.
  5. De miercuri, m-am înscris la un curs de conducere auto, curs cu durata de o lună.
  6. Miercuri după amiază am vestit Evanghelia într-un sat lângă Jajanghi, apoi am avut părtășie cu familia Talupdar din Jajanghi
  7. Joi, un alt propietar (frate cu cel de mai sus) mi-a arătat un contract legal de închiriere pentru casa pe care am închiriat-o de la el. El face aceasta și cu scopul de a obține mai mulți bani de la noi. Un contract întocmit între un indian și un străin implică și informarea autorităților în scris.
  8. Vineri a fost ultima zi de școală și de examen pentru unii dintre copii care sunt cu noi.
Iată și câteva motive de rugăciune:
  1. Noi știm că este voia lui Dumnezeu ca să stăm în Jalpaiguri. De asemenea toate actele mele (chiar și pasaportul) sunt făcute cu adresa din Jalpaiguri. Rugați-vă pentru călăuzirea lui Dumnezeu cu privire la cumpărarea uneia dintre casele în care stăm în chirie.
  2. Pentru înțelepciune în relația cu ceilalți propietari, pentru a putea locui și face lucrarea Domnului în acest loc, în pace.
  3. Pentru mântuirea copiilor necreștini care au fost aduși la adunare și a familiilor acestora.
  4. Ca Dumnezeu să deschidă inimile la cât mai mulți indieni, pentru ca ei să înțeleagă cât de urâtă și vătămătoare este închinarea la idoli (noi distribuim un tractat cu privire la acesta).
  5. Ca să pot să învăț să conduc bine un automobil.
  6. Pentru noi familii care să vină la credință în zona Jajanghi.
  7. Pentru casa care a fost construită ca centru de misiune în Jajanghi, ca să poata fi folosită pentru acest scop (pentru moment zace încuiată).
  8. Pentru cele trei zile de părtășie: 17, 18 și 19 octombrie.
  9. Pentru folosirea cu înțelepciune a timpului de vacanță al copiilor. Dimineața noi am vrea să îi ajutăm să studieze, iar dupămasa am vrea să mergem să vestim Evanghelia.
  10.  Pentru vindecarea copiilor care sunt răciți sau au diferite boli de piele.
  11.  Pentru pace în familia Nandi din Talma. Ei sunt infectați cu HIV, iar soția fratelui Nandi e din nou însărcinată.
  12.  Pentru nașterea din nou a copiilor din grija noastră.
  13.  Pentru pregătirea primirii echipei Kairos.
  14.  Pentru reînnoirea cardurilor care au expirat sau care vor expira în aprilie anul viitor. În această privință mă gândesc să vizitez Olanda (am avut un cont acolo) și Romania, poate anul viitor în aprilie.

          Sfinte Tată, îți multumesc că m-ai chemat în dragostea Ta pentru a fi mântuit și pentru a-i conduce pe alții către Domnul Isus. Ajută-mă să fiu credincios în ceea ce mi-ai încredințat. Amin!   

Daniel


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni