Scrisoare de rugăciune - Familia Rai, India
Adăugată de AgentiaKairos in 10/10/2018, citită de 1.055 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune - Familia Rai, India

Dragii noștri,
 

          Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul vostru în rugăciune și pentru toți cei ce ne-ați scris și ne-ați încurajat prin încercarea grea prin care am trecut. Mângâierea noastră stă în nădejdea revederii mamei mele în cer. Dumnezeu e credincios și ne poartă de grijă, iar noi ne încredem deplin în credincioșia Lui.
           Prin harul Domnului noi suntem bine. Raja mai are probleme cu glicemia câteodată, dar încearcă să o țină sub control cât se poate, prin regim. Baruch a mai fost bolnav cu febră și tuse dar cu ajutorul Domnului s-a făcut bine și el. Domnul ne-a dăruit oportunități de slujire atât lui Raja prin predicare, cât și mie prin slujire în grupul de surori din biserica de aici, pentru care suntem mulțumitori și 
ne rugăm ca Domnul să aducă roade pentru slava Lui!
          Vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi ca Domnul să continue să ne pregăteasca pentru lucrarea la care ne-a chemat.
 Ne simțim atât de mici și de nevrednici, dar ne punem toată încrederea în Domnul, pentru că El este vrednic de toată slava și are toată puterea să ne vină în ajutor și să ne folosească pentru lărgirea Împărăției Lui!
           
Continuați să vă rugați și pentru studiile lui Raja, ca Domnul să îi dea înțelepciune pentru tot ce are de pregătit: examene, lucrarea de dizertatie, etc. Acest ultim an nu este unul usor și are nevoie de tot sprijinul în rugăciune!
          Rugați-vă pentru India și pentru milioanele de oameni care trăiesc în întuneric și se închină la idoli. Rugați-vă și pentru slujitorii Domnului din India care de multe ori suferă persecuții și greutăți, dar rămân tari în credință și în mărturisirea Domnului. În mai multe state din India s-au dat legi împotriva convertirii oamenilor și mulți păstori și lucrători au de suferit fie închisoare, fie amenzi. Rugați-vă ca Domnul să îi întărească și să îi ajute să rămână credincioși!

          Vă mulțumim că ne sunteți alături prin rugăciuni și vă mulțumim tuturor celor ce ajutați și nevoilor noastre materiale. Domnul să vă răsplăteasca din belșugul harului Său!
 

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Rai


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni