Nu lăsa răul să triumfe! Votează DA la Referendum în 6 și 7 Octombrie 2018!
Adăugată de gygelutz in 04/10/2018, citită de 1.093 ori
Autor: Bulzan Marian Gigel, Categorie: Diverse
Nu lăsa răul să triumfe! Votează DA la Referendum în 6 și 7 Octombrie 2018!

Faptele apostolilor 20:19 ”Am slujit Domnului cu toată smerenia, cu multe lacrimi şi în mijlocul încercărilor pe care mi le ridicau uneltirile iudeilor.”

Iacov 1:2 ”Fraţii mei, să priviţi ca o mare bucurie când treceţi prin felurite încercări,(…)”

”Asociația Timotei Ineu condamnă acțiunile de dezinformare aduse în mass – media și în presă împotriva Referendumului care va avea loc în 6 și 7 Octombrie 2018. Această campanie de murdărire publică a crezului ce are ca fundament acordul a 3 milioane de români a ajuns și în Orașul Ineu. În noaptea de 3 spre 4 Octombrie 2018 banerul de la intrare în Orașul Ineu a fost tăiat. Nu vom face nici un demers legal împotriva celor care au săvârșit aceste acțiuni de boicotare, din contră, ne rugăm pentru ei și îi așteptăm la biserică cu pocăință. Pot să își repare greșala investind în cazurile sociale în care suntem implicați, pentru a recupera suma plătită pe baner. 

Lupta este mare pentru cei care sunt gata să moară pentru principiile și valorile lor. Nu ne înspăimântă faptul că s-a acționat împotriva materialelor de promovare, în mijlocul unei campanii electorale. Ne pare rău pentru atitudinea concetățenilor noștri și pentru modul lor de gândire, dar mergem înainte, socotind că războiul este principal, iar luptele pierdute sau câștigate ne fac mai puternici! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

În concluzie vom vota cu DA la Referendumul din 6 și 7 Octombrie 2018, pentru că nu dorim ca răul să triumfe!”

Președintele Asociației Timotei Ineu – Insp. Prof. Bulzan Marian – Gigel

Consiliul director al organizației 

http://timoteiineu.ro/2018/10/04/nu-lasa-raul-sa-triumfe-voteaza-da-la-referendum-in-6-si-7-octombrie-2018/


Știre preluată de pe timoteiineu.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni