Vești din proiectul Rroma – Zoltán Barabás
Adăugată de wycliffe.romania in 24/09/2018, citită de 876 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Vești din proiectul Rroma – Zoltán Barabás
Salutări sfinte din Târgu Mureș!
 
Vă salut cu dragostea lui Isus din nou pe toți. Deși încă se simte căldura de vară, încet a început să cadă frunzele vițelor, iar struguri încep să se îndulcească, ceea ce este un semn, că toamna este în ”prag”. Mă gândeam unde a dispărut vara, pentru că s-a dus atât de repede și a fost atât de scurtă. Tocmai deaceea aş dori acum să ne uităm împreună înapoi pentru o clipă la acest timp petrecut şi să adorăm dragostea mântuitoare a Lui, care lucrează atât în noi cât şi prin noi.
 
Lucrarea mea în proiectul Rroma!
Vara de obicei ”răsună” de zgomotul taberelor și conferințelor/întâlnirilor și asta s-a întâmplat și acum, dar nici cealaltă parte a lucrării n-a rămas nefăcută.
 
Vizita în Sudul României (Oltenia)
Ca o continuare a vizitei noastre în Oltenia din primăvară, vara aceasta am vizitat de două ori această parte a României. Prima dată cu colegul nostru din Satu-Mare am călătorit acolo și am vizitat comunitățile locale (în jur de două săptămâni, opt biserici). Pe lângă distribuirea materialelor scrise, am verificat câteva videouri, care sunt în proces de executare în acest dialect și am distribuit multe CD-uri, iar pe câteva telefoane am instalat și aplicația în format scris. Cum am anticipat din vizitele anterioare, romii au fost foarte entuziasmați de formatele audio și video a Bibliei. Desigur și verbal am propovăduit Cuvântul Domnului și am avut discuții personale, de care m-am bucurat foarte mult. În drum spre casă ne-am oprit pe valea Oltului și am vizitat o mănăstire foarte veche, care a fost o experiență frumoasă. La sfârșitul lui august m-am deplasat de data aceasta numai singur și am vizitat din nou câteva biserici și familii de acolo. Acum n-am putut să petrec atât timp acolo, dar sunt foarte recunoscător de aceste posibilități de slujire.
Sunt foarte mulțumitor Domnului, că am putut vizita aceste locuri din nou şi am putut sluji cu și pe acești oameni, dar vă rog să vă rugaţi cu mine pentru aceste localităţi, ca Domnul să mântuiască cât mai multe suflete şi să formeze/să folosească aceste grupuri mici de biserici în continuare.
 

Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni