Răspândind binecuvântarea – familia Cuceuan
Adăugată de wycliffe.romania in 13/08/2018, citită de 1.097 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Răspândind binecuvântarea – familia Cuceuan

”Sunt felurite daruri, dar este același Duh; sunt felurite slujbe, dar este același Domn...” 1 Corinteni 12:4-5 

Dragi frați și surori,

Cu bucurie dorim să împărtășim ultimele noutăți din viața noastră de slujire. Înainte să amintim evenimentele care au avut loc și cele care vor urma, vă spunem cu bucurie că Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile și ne-a binecuvântat cu un copil. Daniela este în al doilea trimestru de sarcină și în decembrie ar trebui să nască. Până în prezent totul a decurs cu bine. Bucurați-vă alături de noi în Domnul pentru această binecuvântare.

În prima jumătate a acestui an, am fost implicați în mai multe activități și proiecte, atât în cadrul Wycliffe România, cât și în SIL GSLT (Echipa Globală Limbajele Semnelor).

Proiecte Wycliffe România

Alături de colegii din cadrul Wycliffe România am fost la Codlea, cu ocazia conferinței „Flacăra pasiunii pentru misiune”. Am avut ocazia, din nou, să slujim alături de câțiva Surzi care au fost prezenți și să prezentăm nevoia traducerii Bibliei pe plan global. De asemenea, am prezentat și lucrarea de traducere a Bibliei pentru Surzi în limbajele semnelor. Cei mai mulți dintre participanți au conștientizat nevoia Surzilor de a comunica în limbajul semnelor și cât de mare este nevoia de a duce Cuvântul lui Dumnezeu Surzilor din întreaga lume. Rugați-vă alături de noi pentru toți aceia care participă la aceste conferințe, pentru ca flacăra pasiunii pentru misiune să crească tot mai mult în inimile lor.

Conferința „Upgrade Mission”, organizată de PIM (Parteneri în Misiune) în martie 2018 la Cluj-Napoca, a fost un alt eveniment unde am avut ocazia să reprezentăm Wycliffe România și să prezentăm lucrarea de traducere a Bibliei pentru Surzi. Conferința s-a adresat în primul rând tinerilor, dar au participat oameni de toate vârstele. De asemenea, frații și colegii noștri Surzi din Cluj-Napoca, parte a echipei TBSR (Traducerea Bibliei pentru Surzii din România), au participat la acest eveniment, iar Daniela a fost unul dintre interpreții în limbajul semnelor românesc. Postul de televiziune creștin Alfa Omega ne-a solicitat interviuri pentru a afla de ce lucrăm cu Wycliffe România și mai ales, de ce suntem implicați în lucrarea de traducere a Bibliei în limbajele semnelor. Conferința a fost o oportunitate bună pentru noi și colegii noștri să oferim detalii celor interesați de lucrarea de misiune, dar și pentru a reflecta la slujirea noastră din ultimii ani. Am întâlnit tineri dornici să-L slujească pe Domnul într-un context transcultural, dar care se luptă cu tot felul de piedici și temeri. Rugați-vă ca Dumnezeu să atingă inimile lor, să-i călăuzească și să-i pregătească pentru lucrare.

În luna iunie, am făcut parte din echipa de organizare a taberei de odihnă PIM, tabără pentru lucrătorii români din țară și din afară. În ultimii doi ani, ne-am bucurat să fim doar participanți la această tabără și de fiecare dată am fost binecuvântați și reînviorați, atât fizic, cât și spiritual. Ionuț alături de o altă colegă mai în vârstă au fost facilitatorii unui grup de discuții, iar Daniela a ajutat în lucrarea cu copiii. A fost o experiență încurajatoare și binecuvântată pentru toți cei prezenți.

Detalii...


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni