TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL 2018 - iReversibil
Adăugată de OlimpiuSabau in 10/07/2018, citită de 2.353 ori
Autor: Olimpiu Sabau, Categorie: Evenimente
TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL 2018 - iReversibil
A mai trecut un an și ne apropiem cu pași repezi de o noua ediție a Taberei Trăiește Altfel – iReversibil care va avea loc în perioada 27 iulie – 3 august, în localitatea Șuncuiuș, jud. Bihor. 
De data aceasta vă invităm alături de noi la o săptămână în care vom încerca sa oprim timpul în loc, să avem o perioadă de cântărire spirituală sau altfel spus, să revenim la esențe. 
Cu fiecare zi, ora, minut sau secundă ai mai decupat o bucațică din timpul pe care Dumnezeu ți l-a dăruit pe acest pământ. Folosit bine sau nu, productiv sau din contră, tot ceea ce ai făcut până acum a devenit istorie! Iar acest fapt naște o întrebare: Dacă ești chemat, ești gata?
Poate de multe ori ajungi să te întrebi dacă merită? Sau mai mult de-atât, daca mai merită să crezi? Ești copleșit de cotidian, parinții nu te înteleg iar pe lângă asta, nu înțelegi rostul efortului pentru o viață atât de efemeră?
Vrem ca această tabără să reprezinte un STOP din tot ceea ce faci, o autoanaliză a stării tale și o echipare cu tot ceea ce ai nevoie pentru a fi gata de zbor. 
Printre invitații din acest an, îi amintim pe Ghiță Mocan, Tică Ulici, Duțu Mărgăian, Adi Mocan, Oli Oniga, Liviu Trifa etc.
Rămâneți aproape de noi, deoarece vom reveni cu alte detalii pe parcurs
Până atunci: SAVE THE DATE și dă vestea mai departe!
 
 


Știre preluată de pe traiestealtfel.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni