Comori în vase de lut - familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 09/07/2018, citită de 1.217 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Comori în vase de lut - familia Dubei

„Comoara aceasta o purtăm în niște vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu și nu de la noi.” Ioan 4:35

Wycliffe România și OM România au organizat o tabără pentru misionari cu familiile lor care lucrează afară sau în țară. Acești lucrători vin din organizațiile partenere din PIM (Parteneri în Misiune). Tema taberei a fost ”Comori în vase de lut” și s-a concentrat pe întărirea lucrătorilor care sunt obosiți, se confruntă cu dificultăți și suferă în trupul, sufletul sau duhul lor. Mulțumim Domnului că a fost cu noi și mulți participanți au fost încurajați, și reîncărcați pentru a continua lucrarea Domnului cu popoarele la care au fost chemați.

O persoană mi-a spus, ”mă sufocam înainte de a veni aici, de-abia așteptam să ajung, să fiu împrospătat”! Am avut timp să medităm la Cuvântul Domnului, să ne odihnim și să dormim, să ne rugăm unii pentru alții și să ne jucăm împreună. Copiii și-au făcut prieteni noi și s-au bucurat împreună după un an lung de școală. Mulțumim Domnului că a lipit vasele noastre de lut ca să reziste încă un an de slujire. Nu uitați să vă rugați pentru misionari, viața și lucrarea lor nu este ușoară. Ei sunt pe câmpul de bătălie și lucrează într-un mediu cu nivel ridicat de stres.

Acum ne pregătim de o altă tabără, unde vom împărtăși viziunea și nevoia pentru misiune cu tinerii din țară. Dimineața parcurgem cursul Kairos, după masa avem jocuri, iar seara vin misionari și ne împărtășesc mărturii din lucrare. Wycliffe România organizează tabăra aceasta împreună cu APME. Majoritatea misionarilor noștri au participat la o tabără de genul acesta înainte de a pleca în misiune și ne bucurăm că Domnul folosește timpul acesta pentru a chema tinerii la misiune. Rugați-vă pentru pregătiri, călătorii și vreme bună. Rugați-vă de asemenea ca Dumnezeu să cheme mai mulți lucrători la secerișul Lui și să-i pregătească să meargă până la marginile pământului.

Detalii...

Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni