Bistrița va avea o librărie creștină - Librăria Isaharus
Adăugată de Isaharus in 28/05/2018, citită de 1.967 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Bistrița va avea o librărie creștină - Librăria Isaharus
Librăria Isaharus continuă procesul de extindere dupa Huedin, Cluj Napoca și Florești urmează Bistrița. O librărie care s-a născut în 2014 continuă să pună cărămidă pe cărămidă la temelia împărăției la Dumnezeu.
 
Miclea Isahar cel care a gândit acest proiect ne-a relatat următoarele: ”Am gândit acest proiect în 2014 pentru a oferi oamenilor șansa să fie mai aproape de adevăr, de cărți și de un mediu plăcut unde pot să găsească liniște și momente de relaxare însă dincolo de toate aceste aspecte pozitive dorim să fim o mărturie pentru cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu, pentru cei care vor să cunoască adevărul și să-i sprijinim pe cei aflați în nevoi prin proiectele noastre sociale. Căutați să sprijiniți lucrarea noastră prin comenzi și donații. Dorim să avem propășire și să ducem la bun sfârșit tot ce am început dar pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumim și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvinteze.”
 
La inaugurarea punctului de lucru din Bistrița au participat printre alți invitați, Victor Cimpean păstor biserica ”Sfânta Treime” și Cornel Miclea autor de cărți și publicații creștine deasemenea păstor la biserica ”Betania” din Huedin.
 
Ne găsiți in Bistrița pe strada Cuza Vodă colț cu strada Eroilor, numarul 7 sau online pe www.isaharus.ro.

Știre preluată de pe www.isaharus.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni