Inaugurare Biserica Penticostală Maranata Vulcan
Adăugată de nelumartian in 18/05/2018, citită de 2.213 ori
Autor: Nelu Martian, Categorie: Evenimente
Inaugurare Biserica Penticostală Maranata Vulcan

Invitaţie
Închinându-ne lui Dumnezeu cu mulţumire pentru construirea noului locaş de cult, vă adresăm cu deosebită preţuire invitaţia de a participa la slujba de consacrare, care va avea loc duminică 27 mai 2018 ora 09:30, la noul sediu al Bisericii, din Bulevardul Mihai Viteazul, nr.49.
Răspunzând invitaţiei noastre, veţi urma îndemnul Scripturii: ,,Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură!”, iar bucuria noastră va fi deplină avându-vă alături.
Dupa mulţi ani, luni şi săptămâni de aşteptare, clădirea „Bisericii Maranata” ne invită să-i călcăm pragul. E pregătită în haine noi de sărbătoare şi e gata să ne ofere cel mai bun confort, pentru a nu avea nici cel mai mic motiv de a nu veni să o vizităm ori de cate ori e deschisă publicului larg. Mulţumim lui Dumnezeu pentru toti cei care s-au implicat mai mult sau mai puţin în construcţia acestui lăcaş de închinare, celor care au investit timp şi mai ales resurse materiale și financiare pentru a se putea construi această biserică. Suntem responsabili fiecare dintre noi să aducem oameni la Isus, să umplem rândurile acestei biserici încât să fie neîncăpătoare la fiecare program. E nevoie de implicarea noastra pe străzile din Vulcan, un oraș care are nevoie de Dumnezeu.
,,Casa Mea se va numi o casă de rugăciune pentru toate popoarele.”
(Isaia 56:7)
Vă aşteptăm cu inima deschisă.
Pastori: Filip Cazacu & Daniel Nedelea


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni