Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Peniel - Conferința Națională cu John și Lisa Bevere, 29-30 iunie 2018, București
Adăugată de Softy in 21/03/2018, citită de 1.440 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Peniel - Conferința Națională cu John și Lisa Bevere, 29-30 iunie 2018, București

După ani de așteptare, John și Lisa Bevere, renumiți autori și conferențiari internationali, vor veni pentru prima dată în România!
 
John Bevere e cunoscut în țara noastră pentru mai multe cărţi de succes între care: Momeala Satanei, Frica de Domnul, Spune nu intimidării, Neabătut, Povestea căsniciei, etc.
 
Lisa Bevere este şi ea autoarea mai multor cărţi bine cotate: Trezirea leoaicei, Fete înarmate cu săbii, Adevărata valoare a unei femei, etc.
 
Împreună au înfiinţat lucrarea Messenger International care şi-a diversificat obiectivele, incluzând o emisiune televizată săptămânal, The Messenger, emisiune care poate fi urmărită și pe postul Alfa Omega TV.
 
Conferința cu John și Lisa Bevere – DETALII:
Conferința se adresează tuturor celor interesați să trăiască o viață creștină autentică și victorioasă!

DATA: 29-30 iunie
LOCAȚIA: ROMEXPO, Pavilionul C6, BUCUREȘTI

PROGRAMUL conferintei va fi urmatorul:

Vineri - 29 iunie:
11:00-13:00 sesiune pentru lideri la Bis. Sfanta Treime (Iuliu Valaori)
16:30-18:00 - inscrierea participantilor (la ROMEXPO)
18:00-20:00 sesiune - John Bevere
20:00-21:00 concert

Sambata- 30 iunie:
10:00-12:00 sesiunea panel - John si Lisa
12:00-12:30 pauza
12:30-13:30 sesiune pentru femei - Lisa Bevere
17:00-19:00 sesiune - John Bevere

Pentru ÎNSCRIERE, vă rugăm să completați formularul aflat pe www.peniel.ro. Locurile sunt limitate, așa că înscrierea cât mai rapidă reprezintă un avantaj! Validarea participării se va face prin plata în avans a contribuției pentru participare în conturile prezentate și în pagina formularului de înscriere.
 
Contribuția pentru participare: 30 lei/pers. până pe 30 aprilie, 35 lei/pers. până la 31 mai și 40 lei/pers. până la 25 iunie.
 
Contribuția se va achita în avans, individual sau de către liderul de grup care vă va însoți, în conturile Fundației Peniel aflate aici: http://peniel.ro/implica-te/.
 
Organizatorii nu vor asigura cazarea participanţilor. Pentru a vă rezolva singuri cazarea în familii, vă rugăm să luaţi legătura direct sau prin pastorul dv. cu creştinii din București! De asemenea, vă puteţi caza şi la locaţiile pe care vi le vom pune la dispoziție în curând pe pagina noastră de web sau pe www.facebook.com/JohnBevereRomania.
 
NOTE:
Conferinţa Peniel va fi transmisă în direct de către televiziunea Alfa Omega. De asemenea, va fi transmisă live şi de către alte radiouri creştine.
În viitorul apropiat vom reveni cu mai multe detalii.
 
În numele echipei de organizare,
Lucian Oniga
 


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni