Aranjamente muzicale pentru bisericile locale
Adăugată de mariusmotora in 10/03/2018, citită de 2.654 ori
Autor: Motora Marius Nicolae, Categorie: Anunțuri
Aranjamente muzicale pentru bisericile locale

Închinarea prin cântare este o componentă vitală în slujirea tuturor bisericilor evanghelice. Prin cântare, sufletele credincioșilor au fost cercetate și zidite în credință, cei nemântuiți L-au descoperit pe Dumnezeu în viața lor iar Dumnezeu este în permanență onorat și slăvit în mijlocul Bisericii Sale. Închinarea pe care noi o aducem Creatorului este exprimatã, în mare mãsurã, prin cântare.

 

Sunt biserici locale ce se bucură actualmente de harul de a avea un organist/pianist în slujirea pe care o fac, spre slava lui Dumnezeu. Altele însă, nu se pot bucura de această frumoasă binecuvântare (în special, adunările locale mici). Prin urmare, acest proiect vine în întâmpinarea acestei nevoi cu care se confruntă multe adunări locale din țara noastră. Aceste aranjamente muzicale pot fi folosite și în diverse slujiri: slujirea tinerilor, slujirea copiilor, solo, duet, trio, quartet ... slujirile pot fi diverse. Cei care le folosesc deja, sunt încântați de această oportunitate privind slujirea. 

 

Proiectul ”Romanian Worship Hymns Instrumental” – instrumental pentru ”Cântările Evangheliei” și ”Laudele Domnului” vine în întâmpinarea tuturor bisericilor locale ce nu se pot bucura de slujirea unui organist al bisericii. După doi ani de zile de muncă susținută, am reușit să realizez acest proiect ce pune la dispoziția adunările locale un număr de peste 1600 de aranjamente muzicale pentru cântări existente în cărțile ”Cântările Evangheliei” și ”Laudele Domnului”. Mai sunt și alte cântări în lucru; când vor fi finalizate, le voi pune la dispoziția celor interesați (unele cântări au mai multe variante de instrumental; fiecare biserică are posibilitatea să aleagă varianta care se potrivește slujirii lor).

 

Ce conține proiectul ”Romanian Worship Hymns Instrumental” ?

a) Instrumental video  (instrumental video = prezentarea video a negativului, cu toate intrările și pauzele existente în cadrul cântării - util pentru cel care conduce închinarea)

b) Instrumental audio – format mp3; 

c) Textul cântării (pdf); 

c) Powerpoint;

 

Câteva cerințe necesare: 

a) Un sistem audio; 

b) Un lider de laudă și închinare; 

c) Disponibilitatea de a folosi aceste aranjamente muzicale în închinarea bisericii locale (acolo unde nu există un organist, și nu numai... aceste aranjamente muzicale pot fi folosite în diverse slujiri: slujirea tinerilor, slujirea copiilor, solo, duet, trio, quartet... slujirile pot fi diverse)

 

De ce este atât de important acest proiect:

•  Este o binecuvântare pentru bisericile locale

•  Este util acelor adunări locale ce nu se pot bucura de slujirea unui organist

•  Intrumentalul este realizat într-o formă accesibilă tuturor bisericilor locale

•  Închinarea prin laudă va una excepțională, folosind aceste negative

•  Biserica locală va fi revigorată, folosind în slujire aceste aranjamente muzicale

 

Mai jos, aveți lista cu cântările ce fac parte din vol. 1 – Instrumental pentru ”Cântările Evangheliei” și ”Laudele Domnului”.

http://mariusmotora.ro/wp-content/uploads/2017/02/Cantari-Instrumental-Cantarile-Evangheliei-si-Laudele-Domnului-vol.-1.pdf

 

De asemenea, cu ceva timp în urmă, am finalizat și vol. 2 – Instrumental pentru laudă și închinare. Cântările din acest volum nu fac parte din cărțile ”Cântările Evangheliei” și ”Laudele Domnului”. Sunt cântări cunoscute în mediul evanghelic din țara noastră și potrivite pentru a fi folosite în slujirea prin cântare a bisericii. Pachetul conține 7 DVD-uri (instrumental video, instrumental audio mp3, textul cântării pdf și powerpoint) iar mărimea totală a proiectului este de 28 Gb. 

 

Mai jos, aveți lista cu cântările ce fac parte din vol. 2 – Instrumental pentru laudă și închinare. http://mariusmotora.ro/wp-content/uploads/2017/02/Instrumental-lauda-si-inchinare-vol.-2-cantari.pdf

 

NOTĂ IMPORTANTĂ: accesând site-ul www.mariusmotora.ro puteți viziona câteva cântări ce fac parte din acest proiect intitulat ”aranjamente muzicale pentru bisericile locale”. Accesați fiecare link aparte pentru a vedea despre ce este vorba în articol (negative cântările Evangheliei și instrumental pentru laudă și închinare). La finalul fiecărui articol, aveți câteva cântări demo. Pentru detalii, mai jos aveți datele de contact.

 

http://mariusmotora.ro/negative-cantarile-evangheliei/   

http://mariusmotora.ro/instrumental-lauda-si-inchinare-vol-2/

 

(c) Toate drepturile rezervate!

Motora Marius Nicolae - Botoșani, România Tel: 0741. 329053

www.mariusmotora.ro   /  [email protected] – contact pentru detalii

 

Mai jos, aveți doar câteva din aranjamentele muzicale ce fac parte din acest proiect: 

 


Știre preluată de pe www.mariusmotora.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni