Progresul proiectului Rroma – Zoltán Barabás
Adăugată de wycliffe in 08/03/2018, citită de 724 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Progresul proiectului Rroma – Zoltán Barabás

Salutări sfinte din Târgu Mureș!
Vă doresc un an nou binecuvântat și fericit pentru toți frații și surorile de pretutindeni. Sunt foarte bucuros, că am ajuns la acestă trecere a anului și am primit o nouă oportunitate de a sluji mai mult pe Domnul nostru. Slăvesc pe Domnul pentru toate binecuvântările primite anul trecut, cât și pentru multe ajutoare, trimise prin voi. Dar să ne uităm încă odată înapoi, înainte să facem un pas în acest nou an.

LUCRAREA MEA ÎN PROIECTUL RROMA

Toamna de obicei este timpul reînceperii în slujirea spirituală. Copiii încep un an nou școlar, iar părinții reîncep lucrarea lor în locurile de muncă după vacanță/concediu. 

VIZITA DIN SADOVA

Încă înaintea începerii anului școlar am avut ocazia de a vizita sudul româniei (Oltenia), mai exact Sadova și înprejurimile lui, pentru că traducătorul nostru de limba maternă a venit acasă din Germania, pentru un scurt timp. Astfel cu un coleg voluntar așa am decis să-i vizităm. Scopul vizitei noastre a fost prezentarea materialelor traduse în format scris, a websitului și formatului app, care erau gata de lansare, încât și evaluarea folosirii materialelor din aceste domenii (ex: CD), ca biblia să fie folosită mai eficient.

Slăvit să fie Domnul, am vizitat câteva locuri și am prezentat materialele făcute sau gata pentru lansare, dar am putut și predica și spune mărturii în aceste locuri și astfel întărind-ui pe frați. Glorificat să fie numele Lui, că ne-a ocrotit pe drumurile noastre și să ne rugăm ca materialele să fie terminate și folosite în aceste communități.


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni