Salutări din Ale - Luminița Prisecaru, Etiopia
Adăugată de wycliffe.romania in 22/08/2017, citită de 1.744 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Salutări din Ale - Luminița Prisecaru, Etiopia

Salutări în Numele Domnului Isus și al fraților și surorilor din Ale. Nagaye!

Despre situația în țară

A venit ploaia! Aici în Addis Ababa suntem în plin anotimp ploios. În alte părți ale țării deși ploile nu au fost regulate și nici suficiente e ceva mai bine. Cele mai afectate se pare că au fost culturile de porumb, în timp ce culturile de teff și de sorg, cel puțin în parte, sunt mai bine.

Aș vrea să încep prin a vă mulțumi  personal dar mai ales în Numele Domnului Isus pentru generozitatea voastră! Vreau să vă mulțumesc pentru felul cum v-ați arătat dragostea voastră prin fapte și nu doar prin vorbe. Am cumpărat cu ajutorul Domnului porumb și Faffa relief, făină ce a fost distribuită de către diaconi din biserică împreună cu reprezentați ai guvernului local pentru cei mai afectați de foamete.

Aș vrea mai ales să vă mulțumesc pentru toate rugăciunile pe care le-ați făcut. Cred că ele au făcut mai mult decât ochiul poate vedea și urechea poate auzi. Credem în promisiunea Domnului din Ps 107:20 de a trimite Cuvântul Său pentru vindecare "întorcându-i de la groapă". Știu că au murit oameni din cauza foamei dar de asemenea cred că ar fi fost mult mai mulți fără rugăciunile voastre.

"O, de ar lăuda oamenii pe Domnul pentru bunătatea Lui și pentru minunile Lui față de fii oamenilor!"

Avem nevoie în continuare de rugăciunile voastre pentru a ști ce să facem cu timpul și resursele pe care Dumnezeu ni le-a încredințat.

De când v-am scris ultima dată lucrurile au progresat în proiectul de traducere. Unele lucruri se întâmplă chiar acum.

Înregistrarea cărții Marcu

După Paști echipa de traducători a venit în Adiss Ababa unde împreună am recitit Evanghelia după Marcu și am pregătit pentru înregistrarea lecturii dramatizate a cărții. Pentru o săptămână am lucrat în studioul de la SIL înregistrând primele 8 capitole. În ultima săptămână a lunii septembrie sperăm să putem reveni în Addis Ababa pentru a termina înregistrarea întregii Evanghelii după Marcu. Pentru noi a fost o experiență valoroasă de a interacționa în felul acesta citind Cuvântul lui Dumnezeu. Să ne rugăm ca această înregistrare să fie de folos spre mântuirea multor oameni!

Detalii...

Rugăciune pt. Luminița Prisecaru


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni