Misionarul ceresc - familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 10/01/2017, citită de 2.173 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Misionarul ceresc - familia Dubei

„Și Cuvântul s-a făcut trup, și a locuit printre noi...” Ioan 1:14

Sărbătorind din nou venirea Salvatorului în lumea noastră pierdută, am meditat la misiunea Lui, și la posibilitatea pe care ne-a lăsat-o de a-L cunoaște și a ne aduce înapoi la Tata, scăpând de distrugerea care vine peste lumea aceasta. Ne-am amintit că nu toate popoarele cunosc acest adevăr, și au nevoie de Biblie, pentru a experimenta dragostea lui Dumnezeu, și salvarea de judecata care se apropie.

Am petrecut sărbătorile cu familia Mariei în Sălaj, și sărbătorind împreună cu biserica locală. Am vizitat și bisericile noastre din zonă, informându-le de progresul lucrării. Copiii noștri s-au integrat bine în școala și viața din România, și s-au acomodat cu clima rece. Mulțumim Domnului pentru ajutor. Maria va participa la un atelier în domeniul resurse umane, în Germania, în perioada 16-20 ianuarie, unde se va discuta despre schimbările din acest domeniu la nivel internațional. Rugați-vă pentru înțelepciune și călăuzire.

Ne bucurăm că putem trimite luna aceasta familiile Taciuc și Dumitriu în Papua Noua Guinee. Taciuc vor pleca pe 13, iar Dumitriu pe 27. Ei au viza și biletele pregătite. Vom participa la serviciile de trimitere din bisericile lor. Rugați-vă ca să ajungă cu bine în PNG, și să se acomodeze cu noua casă, climă și cultură. Sunt aproximativ 800 de popoare în PNG care au nevoie de ajutor. Unele au Biblia, altele nu. Ceea ce ne bucură este faptul că România trimite misionari pe termen lung, la popoarele de la capătul pământului, popoare care primesc Cuvântul lui Dumnezeu, și posibilitatea de a-L cunoaște pe Isus!

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dubei


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni