Plecăm în Papua Noua Guinee - familia Dumitriu
Adăugată de wycliffe.romania in 29/12/2016, citită de 2.550 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Plecăm în Papua Noua Guinee - familia Dumitriu

Cu ajutorul Domnului, plecăm în Papua Noua Guinee pe 27 ianuarie 2017

Dragi frați și surori!

Avem bucuria să vă aducem mai multe vești bune despre plecarea noastră în Papua Noua Guinee (PNG). În noiembrie, după mai multe luni de așteptare, a fost aprobat permisul de ședere pe 5 ani. Azi ne-au venit și pașapoartele cu vizele pe aceeași perioadă. După ce în septembrie primisem vestea îngrijorătoare că suntem pe lista de așteptare pentru Cursul de Orientare din 1 februarie, din PNG, pe 6 decembrie am fost anunțați că totuși am primit loc la acest curs și putem rezerva biletele de avion.

Zilele trecute am și cumpărat biletele. Ruta zborului nostru „până la marginile pământului” se va desfășura pe aprox. 36 de ore. La aceasta se mai adaugă și călătoria noastră la Budapesta și cele 2 ore dinaintea zborului, deci, în total vom călători aprox. 42 de ore. Nu va fi ușor, având în vedere că este și o diferență de fus orar de 8 ore față de România. Rugați-vă să facem față cu bine acestei călătorii!

Mai sunt multe lucruri administrative pe care le avem de făcut înaintea plecării. Una dintre provocările mari e să împachetăm tot ce este necesar pentru doi ani sau doi ani jumătate, cât prevedem că vom sta în PNG până la prima venire în țară, dar suntem limitați la greutatea permisă de companiile aeriene. Putem duce cu noi până la 40kg / persoană.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dumitriu


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni