3 copii orfani de tata si crescuti de bunica nu au ce manca de Sarbatori si nici lemne de foc
Adăugată de Slujire in 20/12/2016, citită de 3.506 ori
Autor: Sluji, Categorie: Diverse
3 copii orfani de tata si crescuti de bunica nu au ce manca de Sarbatori si nici lemne de foc

Mihaela (15 ani), Iuliana (14 ani) si Florin (12 ani) sunt 3 copii ramasi de mici orfani de tata. Acesta s-a prapadit la scurt timp dupa ce s-a nascut Florin, in urma cu 12 ani. Dupa moartea sotului, mama copiilor a plecat de la ei si traieste in concubinaj cu un alt barbat. Cei 3 nepoti au fost lasati de mici in grija bunicii, aceasta i-a screscut cu foarte multe greutati si neajunsuri, dar cu dragoste si daruire, si ii iubeste ca ochii din cap. Din pacate, in grija bunicii a fost lasat si un al nepotel David, de doar 2 anisori.

Acesti copii nu au un loc pe care sa il numeasca ,,acasa” pentru ca locuiesc in fosta cladire a depozitului de fructe si legume din orasul Videle, jud. Teleorman. Singurul lor venit sunt alocatiile copiilor si ajutorul social de 300 de lei. In iarna aceasta nu si-au permis sa isi cumpere lemne de foc, dar copii si bunica au stras si au taiat de pe unde au putut niste lemne pentru a avea cu ce sa se incalzeasca.

In casa, au o soba veche din tabla, care nu tine caldura si afuma. Ar avea nevoie de o soba de teracota, sau una cu samota sa tina caldura. Au nevoie de alimente, cu care se descurca foarte greu din cauza lipsei resurselor financiare. Au nevoie de haine, de incaltaminte si daca se poate, de un computer. Toti si-ar dori foarte mult sa aiba un computer. Florin insa (12 ani) nu isi doreste neaparat un computer, el isi doreste capre.

Familia are 3 capre pe care le cresc pentru lapte. Cand l-am intrebat pe Flori ,, Ce ti-ai dori cel mai mult?” spre surprinderea noastra raspunsul lui a fost ,,Vreau 10 capre”. Dar de ce vrei 10 capre? l-am intrebat noi. ,,Ca sa avem mai mult lapte si branza si Buni sa le vanda in piata sa faca bani sa ne cumpere de mancare”.

Florin care isi doreste 10 capre. El este cel care se ingrijeste de cele 3 capre ale familiei, el le da de mancare, el merge pe camp cu ele. Familia aceasta are posibilitati ca sa creasca si 10 capre daca este nevoie, de aceea va invitam acum de Sarbatori sa facem acest vis si aceasta dorinta sa devina realitate.

Haideti sa fim impreuna alaturi de acesti copii ajutandu-i!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe email: [email protected], telefon: 0749.402.098

Nevoile lor sunt:

Alimente – ii puteti vizita personal pe acesti copii in orasul Videle, jud. Teleorman, in curtea fostului depozit de fructe si legume. Ajutati-i cu alimente, au foarte mare nevoie;

10 Capre – cei care doriti, puteti sa le cumparati capre, pentru ca acestea sa devina o sursa alternativa de venit pentru ei. O capra costa intre 350 – 400 de lei. Cei care doresc sa ajute in acest sens, va rugam sa luati legatura cu noi pentru a face acest ajutor in mod organizat (Telefon: 0749.402.098)

Lemne de foc – este cea mai mare nevoie pe care o au. Cei care locuiti in zona si puteti sa ii ajutati cu lemne de foc, va rugam sa ii vizitati si sa ii ajutati dvs direct. Cei care nu locuiti in zona ii puteti ajuta cu lemne de foc, donand fonduri pentru cumpararea lor, iar noi ne vom ocupa de acest lucru. Pentru donatii, folositi modalitatile de mai jos;

Soba de teracota pentru caldura – cei care locuiti in zona si doriti sa ii ajutati, va rugam sa le cumparati o soba de teracota pentru caldura. Puteti face dvs personal lucrul acesta. Cei care nu sunteti din zona si doriti sa donati pentru cumpararea unei sobe, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos;

Un computer – copii acestia au nevoie de un computer. Daca cineva dintre dvs are acasa un computer sau laptop bun si doriti sa ii ajutati pe acesti copii nevoiasi, va rugam sa o faceti! O puteti face personal la fata locului sau puteti sa trimiteti prin curier. Numarul de telefon al bunicii este 0787.598.761, numele bunicii este Cimpoieru Georgeta;

Haine si incaltaminte – acesti copii au nevoie de haine si incaltaminte. Numarul de telefon al bunicii este 0787.598.761, va rugam sa o sunati ca sa primiti detalii despre marimile necesare.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe email: [email protected] sau telefon: 0749.402.098

Cei care nu sunteti din zona lor si doriti sa ajutati va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

Doneaza online cu cardul aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

Doneaza prin transfer bancar – in conturile de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, BCR si Banca Transilvania, pe numele ,,Misiunea Speranta pentru Romania” (va rugam sa specificati destinatia sumei: ,,Pentru Cimpoieru”)

BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

Raiffeisen Bank

 Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

Code Swift: RZBRROBU
 

Banca Transilvania

Cont in RON: RO18BTRLRONCRT0365344401

Cont in EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401

Code Swift: BTRLRO22


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni