O veste bună întărește oasele - familia Taciuc
Adăugată de wycliffe.romania in 16/12/2016, citită de 2.243 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
O veste bună întărește oasele - familia Taciuc

Domnul Isus să fie glorificat pentru că noi avem parte de mântuirea care vine doar prin El. Pe când eram noi încă păcătoşi, El a venit în trup pe acest pământ pentru a lua locul nostru în ceea ce priveşte pedeapsa. Vestea aceasta bună a răscumpărării, o mărturisim noi ca şi creştini şi fie ca mesajul ei să ajungă curând până la marginile pământului!

Am primit o veste bună de la Ambasada Papua Noua Guinee: vizele noastre au fost aprobate. Acum aşteptăm efectiv cumpărarea biletelor de avion şi ne gândim ce anume să ne punem în bagaj. Încă ne rugăm ca Domnul să ne ajute în ceea ce priveşte completarea suportului necesar pentru plecarea efectivă din luna ianuarie. Au început să se deschidă uşi concrete în ceea ce priveşte plecarea, însă cei de acolo ne recomandă foarte clar să nu venim dacă nu avem buget de 100%.

Căutam ceva informaţii despre triburile din PNG săptămâna trecută şi îmi dau seama cât de înrădăcinaţi sunt aceşti oameni în animism şi în ocultism, de fapt. Întunericul spiritual este aşa de mare, încât nu ne dăm seama. Aceşti oameni nu numai că nu au auzit de Domnul Isus şi de jertfa Lui, dar chiar trăiesc venerând această ciclicitate a reîncarnării din animismul de acolo şi se tem aşa de tare de spiritele şi de forţele oculte pe care ei le fac responsabile pentru tot ceea ce li se întâmplă în viaţă.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Taciuc


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni