Tabita Bahier, 1992-2016
Adăugată de Iasmiina in 30/11/2016, citită de 27.155 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Anunțuri
Tabita Bahier, 1992-2016

Cea care a fost pentru noi soră, prietenă și colaboratoare, Tabita Bahier, a plecat la Domnul ieri, 29.11.16.

Pentru noi, Tabita va rămâne un model prin slujirea ei cu atâta dăruire, consecvență și bucurie în tot ce a făcut. Puteți asculta mărturia Tabitei Bahier și o emisiune mai veche de la RVE Timișoara de cand avea 13 ani.

Motto-ul ei a fost: "Dacă lucrezi pentru Dumnezeu s-ar putea ca salariul să nu fie cine știe ce, însă nimic nu se compara cu pensia!", iar mesajul motto-ului ne-a motivat și pe noi să lucram cu spor, negândindu-ne la o răsplată pământească! Citiți și aceste gânduri din jurnalul Tabitei.

Mulțumim tuturor pentru susținerea în rugăciune de până acum și fie ca Domnul să vă binecuvânteze! 

Primul priveghi va avea loc astăzi, 30.11.16 ora 20:00, la Biserica Română Elim Bruxelles (Rue Stephanie 107, 1020 Laeken).

Cel de-al doilea priveghi va avea loc, cu ajutorul Domnului, în România, sâmbătă, 03.12.16 ora 19:00 la Biserica Penticostală din Lovrin, Jud. Timiș.

Îmmormântarea va avea loc duminică, 04.02.16 ora 14:00  în același loc. 

Să ne rugăm în continuare ca Domnul Dumnezeu să mângâie, să întărească familia și să umple golul lăsat de cea care a însemnat atât de mult pentru noi toți!

E o durere adâncă pentru noi, cei care am cunoscut-o, dar ceea ce ne mângâie inima, este gândul că este scumpă și prețioasă pentru Domnul moartea celor iubiți de El! Glorie Lui că Tabita era pregătită să își întâlnească Mirele mult iubit și să primească din mâna Sa răsplata! 

Pentru timpul scurt pe care-l mai avem de trăit, cea mai mare investiție pe care-am putea-o face este sa sporim în lucrarea Domnului, adunându-ne comori acolo, Sus și fie ca "pensia" noastră să fie nemăsurată!

Slujba de priveghi de la Biserica Elim din Bruxelles se poate viziona pe site-ul bisericii.


Știre preluată de pe audio.resursecrestine.ro
.. Cuvinte asezate la căpătâiul celei care a lăsat în urmă flori...atitudini de slujire Domnului.
Mulțumim Tabita!
Adăugat în 30/11/2016 de sanda_tulics
Dumnezeu sa ne lumineze .Sa-i slujim din toata inima.
Adăugat în 01/12/2016 de FlorinM
Opțiuni