Centrul RETO – Ajutor gratuit pentru cei dependenți de droguri și alcoolici
Adăugată de StefanM in 01/09/2016, citită de 2.085 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
Centrul RETO – Ajutor gratuit pentru cei dependenți de droguri și alcoolici

Salut!

Îți scriem aceste rânduri din toată inima. Dacă ești fără speranță și nu mai găsești niciun sens în viață, am vrea să-ți spunem că te înțelegem și dorim să nu mai continui așa. Dacă te-ai lăsat prins de droguri, alcool și multe alte vicii, am vrea să-ți spunem că și noi am fost așa mult timp din viața noastră… dar acum am scăpat.

Domnul Isus Hristos ne-a eliberat prin dragostea Sa de toată robia răutății și avem toată încrederea că poate face același lucru și în viața ta.

Facem parte din Centrul Reto din Serbia. În Reto, baza noastră este creștinismul, iar călăuză ne este Biblia. În acest Centru pot veni de acum și persoane din România, toți cei ce vor să găsească o ieșire din dependența de droguri și de alcool, fără deosebire de vârstă, sex, rasă sau religie. De acum Centrul este deschis și pentru persoane din România (până la deschiderea unui centru similar și în partea de vest a țării). Intrarea și rămânerea sunt total gratuite, iar aici vei găsi asistență 24 de ore pe zi. Dorim să te ajutăm.

 

Contactează-ne! Există o ieșire!

Coordonate de contact în România: [email protected]; 0733 218 940 (Aurel)


Știre preluată de pe www.avocatmotec.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni