O mare gloată – familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 12/07/2016, citită de 1.860 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
O mare gloată – familia Dubei

„După aceea m-am uitat, şi iată că era o mare gloată, pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă...” Apocalipsa 7:9

În luna mai, am participat la Conferința Globală Wycliffe în Tailanda unde am avut un puternic simțământ al cerului când echipa de închinare ne-a condus, pe cei 600 de participanți, să-L lăudăm pe Dumnezeu în multe limbi reprezentate în sală. Lăudam pe Domnul în aceste limbi, una după alta, fiecare exprimându-se în felul lui, și mulți nu reușeau să-și oprească lacrimile, simțind puternic prezența lui Dumnezeu și unitatea Trupului format din multe culturi și națiuni.

În momentele acelea mi-am amintit de Apocalipsa 7:9-10 unde Ioan vede în sala tronului o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni din orice neam și de orice limbă, care lăudau pe Dumnezeu cu glas tare pentru mântuirea primită. Atunci Dumnezeu mi-a întărit încrederea că în ciuda tuturor greutăților pe care le întâmpină traducerea Bibliei astăzi, vine ziua când vom experimenta acele mii de popoare și limbi lăudându-l pe Dumnezeu împreună în eternitate!

Întors acasă, am început, cu mai multă determinare, să motivez bisericile să se îngrijească de nevoia celor 1800 de popoare fără nici un verset din Biblie în limbile lor. De asemenea prezentăm această nevoie studenților de la teologie care sunt într-o poziție mai bună de a ajuta mișcarea de traducere a Bibliei. Pregătim acum două familii pentru a sluji în insulele din Papua Noua Guinee (PNG) unde sunt aproape 400 de popoare fără Cuvântul vieții. Rugați-vă pentru ei.

Avem și un nou candidat care dorește să ajute proiectul de traducere a Bibliei în limba rromani, și Maria o ajută în procesul de aderare. Comitetul proiectului Rroma, care s-a format acum câteva luni, își ia tot mai mult în primire rolul de conducere și de promovare a proiectului. Rugați-vă pentru puținii oameni implicați cu o parte din normă în traducere. Ne rugăm ca Domnul să ajute comitetul să mai găsească traducători care să lucreze cu normă întreagă.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dubei


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni